Eltűntek Szentendrén

Lulu megint elveszett!!! (2010.03.29.)
————————————
Szentendrén Zúzmara u.7a-ból eltűnt november 3án egy hím és egy nőstény ,5 hónap körüli cica Mindkettőn nyakörv volt.Lulu hosszúszőrű ,hófehér fiú kendöcskés nyakörvvel,farka vége rózsaszínre festve.Jöli világos –vörös kislány,fekete-ezüst nyakörvvel,borostyán színü a szeme.Nagyon szeretnénk,ha visszahoznák őket,jutalmat is felajánlunk.

Tel: 20 95 66 483


4 hozzászólás ehhez: “Eltűntek Szentendrén”

  1. Cat írta:

    EZ MOST IGAZ? MÁR NEM TUDOM KÖVETNI…

    „Lulu ismét meglett!!!! Dömörkapun, tőlünk kb. 12 km-re találta meg egy kisfiú, Horváth Norbert. Hét napig volt el. Valószínűleg odavitték és hidobták az erdőben, Lulu visszatalált az első házakhoz, elbújt a fészerben. Mivel már volt nyakörve kapszulában címmel, telefonszámmal, megtaláltak. Most összesen 7 macskám van, Szentendrén, nyugodt környezetben, és egy ajtót sem merek kinyitni. Lulu is véletlenül lógott ki, 2 óra múlva eltűnt. Ki az, akinek ez okoz perverz örömet? Lulu egy csoda!!!!! Bartha Andrea (2010. 04. 05.)”

  2. Móni írta:

    Sajnos ez van a mi környékünkön is! Csillaghegyen, (Bp. 3. kerület) valaki ellopta a cicámat, és pár hónappal ezelőtt a szomszéd cicáját is! Sokan nem szeretik a cicákat nálunk, és már hangoztatták is. De miért vetemedik valaki arra, hogy elvegye más szeretett kis állatát, nem tudom megérteni. Sajnos a cicám még nem lett meg.

  3. Anikó írta:

    Hadd kérdezzem meg, miért van befestve a cicus farkincája??

  4. talaltcica írta:

    Lulut már megtalálták!

    „Lulu meglett!!! Mesébe illő történet:Tegnapelőtt este csöngetett egy fiatal házaspár kicsi gyerekkel,és náluk volt Lulu! Na de hol találták meg? A Pilisi Parkerdő közepén egy fán, innen kb 15-20 kilométerre. Hazavitték, megfürdették, kullancstalanították (8 napot ázott az erdőben), megetették, majd, bár már nagyon összebarátkoztak, mégis cetliket írtak Luluról, hogy szétszórják Szentendrén (nem láttak kiragasztott plakátot). Mielőtt elindultak,eszükbe jutott,hogy beírják a netre „fehér cica rózsaszín farokkal”, és kijött a hirdetés! Még aznap éjjel kirohantunk az erdőbe u.arra a helyre, hátha Jöli, vagy a többiek előkerülnek, de sajnos ekkora csoda azért nem történt. De ezek szerint valaki a szentendrei Zúzmara és Ősz utca környékén befogja a macskákat és kiviszi az erdőbe. Más szomszédomnak is eltűntek a macskái. Csak tudjam meg, ki lehet…!”

Írj egy kommentet