Szürke cica

Gazdára talált

Gazdát keres egy kedves, hamuszürke cica. Egy budapesti parkban bukkant fel idén nyáron, egy közintézmény és egy közeli étterem között ingázik. Fiatal felnőtt nőstény, most még soványka és a bundája is sprőd egy kicsit. Gondoskodó gazdát keres, aki vállalja az ivartalanítását is.

Érd.: 20/435-9649 andur(kukac)freemail(pont)hu

2 hozzászólás ehhez: “Szürke cica”

 1. Andur írta:

  Szia Beja! Akik ezen az oldalon hirdetnek, mind azon dolgoznak, azért teszik bele a macska-ügybe az idejüket, pénzüket, energiájukat, hogy valahogyan segítsenek megoldani azt a siralmas állapotot, amit a macskák hihetetlen nagy száma okoz. Te tudod garantálni, hogy a cicád kölykei mind felelős gazdához kerülnek majd? Olyanhoz, aki vigyáz rá, ha megbetegszik gyógyítattja, hidegben meleget ad neki, kánikulában friss vizet? Hogy macskához való élelemmel eteti? És a cicád kölykeinek a leszármazottjainak is ilyen hely jut majd?
  És nem fogja senki a feleslegessé vált újszülött macskákat vízbe fojtani, élve elásni, pataba dobni, falhoz vágni, kukába dobni? Vagy kidobni a teherré vált kamasz macskát az erdő szélére, kutyafuttatóba, sintértelepre, szomszéd kertjébe?
  És ezek nem hatásvadász pufogtatások ám, ezek egy mai magyar macska hétköznapjai.

  Nem jó tovább szaporítani a macskák számát. Ha kölyökmacskát szeretnél babusgatni és érzel magadban annyi kitartást, hogy fel is neveld őket, vállalj ideiglenes befogadást. Rengeteg olyan hontalan kölyök macska van, akik segítség nélkül elpusztulnak. Neveld fel őket, keress nekik gazdát! Nehéz és szépséges feladat!

  Andur

 2. Beja írta:

  Én egy ilyen cicát keresek,de csak kölcsön kéne:-)Nekem lány cicám van,az is szürke,és szeretne kölyköket.Ha valaki tud ilyet,az írjon nekem.mpar@citromail.hu Előre is köszi.

Írj egy kommentet