Keresem nőstény szürke cirmos cicámat Micit!

2009.08.29-én délután nem jött haza Budakalász Magyar utca 5-be az 5 db 2 hetes kiscicájához!
2 éves, szürke cirmos cica a hátán nagyon kicsi barna foltokkal és a farka vége barna! Nagyon hiányzik nekünk és a gyerekeinek!!!!!!! VÁRJUK HAZA!

A MEGTALÁLÓ JUTALOMBAN RÉSZESÜL!

tel: 06-20-299-30, 36/ 70-566-24-04
e-mail: tubicsakadrienn(kukac)freemail(pont)hu

4 hozzászólás ehhez: “Keresem nőstény szürke cirmos cicámat Micit!”

  1. talaltcica írta:

    én meg pont ezt a mondatot kihagytam az olvasásból, és már csak a szívd fel a tejet láttam, bocs. igen, állatorvosnál is lehet kapni, állatpatikákban is, és a fressnapfokban.

  2. Brenda írta:

    Állatorvosnál kapható porról beszéltem (ami tejszerű lesz feloldás után). Tehát véletlenül sem az emberi fogyasztásra alkalmas tejről írtam. Azért írtam állatorvost, mert az a biztosabb.

  3. talaltcica írta:

    A tejet NEM TUDJÁK MEGEMÉSZTENI a macskák a laktóz miatt!!!!!!!!

    A kölyök macskáknak pl. a Fressnapf-ban lehet speciális tápszer port kapni, ami helyettesíti az anyatejet!!!!!

  4. Brenda írta:

    Kedves Adrienn,

    az anyacicának valószínűleg valami baja esett, máskülönben azonnal visszament volna a kicsikhez. A 2 hetes cicák még nagyon picik. Pótmamát kellene nekik találnod, mert így nem maradnak életben. Amit megpróbálhatsz (én is így csináltam) : állatorvosnál kapni kiscicáknak való tejport. Ezt vízzel megkevered, fellangyosítod. Szintén az állatorvostól kérj injekciós tubust (TŰ NÉLKÜL!!!), és abba a tubusba szívd fel a tejet, és tedd a tubus végét a cicák szájába, és lassan adagold. Így tudnak majd enni. Viszont ilyen pici cicáknál óránként kell az etetés, éjjel is! Én végigcsináltam 4 cicával,mind életben maradt, de nehéz volt nem aludni. A pisi-kaki nehezebb ügy, mert az anyacica szokta tisztogatni a piciket. Melegvizes(inkább csak nedves) vattapamaccsal masszírozd a picik hasát, így az emésztésük beindul, olyan mintha az anyjuk tisztítaná őket.
    (később pedig kérlek ivartalanítasd minden cicádat, rengeteg a gazdátlan macsek, én azon dolgozom, hogy a kóborcicákat befogadom és ivartalanítom)

    Minden jót!
    B.

Írj egy kommentet