Cicánkat keressük!

Nagyon szeretnénk megtalálni Iker nevű cicánkat, aki szép, kedves, közepes termetű, *szürke cirmos lánycica, a lábain fehér papucsokkal és a mellén, hasán is fehér részekkel,* 2 éves.
Bp. Zuglóban, a Nagy Lajos király útja 40-ben van az otthona, de kicsit odébb, a *Nagy Lajos k. – Fogarasi út *sarkán lévő emeletes házak kertjében szokott tartózkodni, ott várt minket általában ahogy a busztól jövünk. Sokan ismerték ott, és azt hihették, nincs gazdája. Két súlyos betegségből gyógyítottuk meg, mi tudjuk mire kell vigyázni nála, így mindenképpen vissza szeretnénk hozni. *Márc. 23*-án láttuk ott utoljára, délután, és pár órával később már nem volt. Heteken át kerestük a környéken, a kertekben, pincékben plakátoltunk, orvosi rendelőkben is hirdettük. A legvalószínűbb az, hogy valaki elvitte, mivel balesetnek vagy más bajnak nem találtuk nyomát.
Ha valaki jó szándékkal elvitte, kérjük, szóljon mindenképpen, ha jó új otthonra talált volna, meg tudjuk beszélni a megoldást; ha csak tudnak valamit róla, esetleg menhelyre került, kérjük, szóljanak! Jutalmat is tudunk adni a megtalálónak.

Nagyon várjuk az értesítést a *30 311 35 94-*es számon.


Írj egy kommentet