Cicák S.O.S. gadit keresnek!!!

A Happy Cats Alapítványhoz kétségbeesett s.o.s jelzés futott be egy bajban lévő hölgytől, akinek kb. 20 felnőtt korú, 1-2 éves, szelid, gyönyörű, és kb. 16 5-6 hetes és 2-3 hónapos kiscicái vannak, akik gyorsan gazdát keresnek!
A hölgynek, úgy néz ki, el kell hagynia a lakást, ennyi cicával meg nem tud költözni sehová.
A nagyobb cicák mentettek, de pénz hiányában nem ivartalanítottak, igy 1-2 vemhes is van közöttük.
A cicák és a kiscicák már több napja csak alig, szinte semmit sem kaptak enni, mivel elfogyott a készlet és nincs miből az állatbarát hölgynek pótolnia.
Happy Cats Alapitvány vezetője, Szabó Piroska arra kéri a azokat, akinek módjában áll kimenteni egy-egy cicát, hogy hozzon a többi ittmaradtnak ételt. /A kiscicáknak mindenképpen konzervet, mert még csak azt tudják megenni/

A cicák jelenleg Takács Zoltánné Bp. VII. Károly krt 23. V.em. 2/a szám alatt találhatóak és egész nap, és 08-20 óra között bármikor elvihetők.
A kapu zárva van, de az örökbefogadók részére a 15 kapukód van megadva, amely Fülöp Ferenc néven fut. Ennek segítségével bemehetnek.
A hölgynek telefonja nincs, de a szomszédban lakó Potykáné-nál 06-1-267-5380 számon érdeklődni lehet.

A cicák megoszlása:
Kb. 20 db felnőtt különféle színben.
/van 1 db 2 éves, szelid, szép vörös kandúr !/

Kb. 16 db 2-3 hónapos, de már külön étkező, főleg szürkés, 2-3 vörös, 1 trikolor, 1 oroszkék, karthauzi és fekete kiscica van.

A Happy Cats Alapitvány vezetője elérhető az ezzel kapcsolatos további infókért: 06-30-443-5435 számon.

Képek itt találhatók!

imgp8711_001.jpg

Írj egy kommentet