Menhely segítő állategészségügyi akció

Kedves Támogatónk!

A magyar állatvédelemben ezúttal összefogott több aktív civil, hogy segítsük a menhelyeket, mivel ezek a civil szervezetek által üzemeltetett intézmények EGYETLEN FILLÉR ÁLLAMI TÁMOGATÁS nélkül működnek, némi önkormányzati segítséggel. Fennmaradásukat magánemberek és cégek biztosítják. Mi, e levél írói, rendszeresen látogatjuk őket, éjt nappallá téve, saját időnket és pénzünket áldozva segítünk. Ugyanis az e helyeken élő állatok (elsősorban kutyák) jól érzik magukat mert szeretet, gondoskodást mindig kapnak a menhelyeken. Négy alapvető tevékenységgel már sokat segítettünk, de szükség lenne továbbiakra.

Ezek:
Állatok külső parazitamentesítése, a telepek, kennelek fertőtlenítése – ehhez alapítványok, állatorvosok és önkéntesek biztosítják a szaktudást és a munkaerőt.
2. Kutyák, macskák egészségügyi felülvizsgálata, a kórházi ápolásra szorulók ellátásának finanszírozása.
3. Az összes menhelyen élő nőstény állat ivartalanítása, először a vemhes, utána valamennyi ivarérett egyedé, hogy elkerüljük a menhelyen élők folyamatos „újratermelődését”
4. A teljes menhelyen tartott állomány parazita-ellenes, kombinált és veszettség elleni oltása és a kutyák mikro-chippel történő ellátása.

Ezzel új lendületet kaphat az örökbefogadási program, hiszen az egészséges, mikro-chipezett, ivartalanított, oltott állatok gazdihoz kerülési esélyei igencsak megnőnek. VALAMENNYI MENHELYEN HITELESÍTETT ANYAKÖNYVBE rögzítjük az adatokat – ez a menhely TÁMOGATÁSÁNAK FELTÉTELE. A fentiekhez kérjük segítségüket. A támogatások célszerű felhasználása érdekében készpénz senkinek nem adunk át, csupán a gyógyszereket, kórházi ellátásokat finanszírozzuk (kizárólag „gyári” áron!) Más költség nincs! Munkadíjat, tiszteletdíjat NEM FIZETÜNK ÉS NEM SZÁMOLUNK FEL! Minden munkát önkéntesek támogatásként végeznek. Munkánkat állatorvosok irányítják, ellenőrzik, felügyelik, messze kötelezettségeiket meghaladó mértékben. Külön köszönet érte. A befolyt támogatásról MINDEN TÁMOGATÓ felé és a hazai médiában teljes részletességgel beszámolunk! Előre is hálásan köszönik a kutyák és macskák!

A szervező állatvédők nevében: Ambrózy Mária állatvédő, Lakos György állatvédő.
Bankszámlaszám: Elveszett Állatokért Alapítvány 11102209-18113633-10000001
A jogcímbe feltétlen írja be:Menhelyi állatok oltása, ivartalanítása.
Ha csekket kér, kérjük írjon.

1 komment ehhez: “Menhely segítő állategészségügyi akció”

  1. Lakos György írta:

    Nagyon köszönjük, hogy feltettétek a levelünk. Elkészültek a csekkek, aki kér küldünk, aki többet tudna terjeszteni a barátai között, annak többet is küldünk. A program elindult, most bérünkből és fizetésünkből finanszírozzuk, amig el nem visznek az adósok börtönébe, de nem várhattunk a vemhesek ivartalanításával. Előre köszönjük mindenki támogatását. Önkéntes segítők is nagyon kellenének. Lakos György

Írj egy kommentet