Átlagos szomorú sztori – kölyökkutya – talán valaki épp rá vágyik!

Gazdára talált

Tegnapi tekerésünk során megmentettünk egy kiskutyát a haláltól és felkaroltuk. Az enyhén ittas gazdája a biciklihez spárgával odakötve húzta (szó szerint) az aszfalton úgy, hogy a kutyus már nem kapott levegőt, már alig élt. Visszafordultunk, elvettük a kutyát a részegtől, levágtuk a bringáról, a nyakáról levágtuk a spárgát, adtunk neki vizet és kicsit megpróbáltunk életet lehelni a már alig elő kutyusba. Nagyon sok sebe lett, az aszfalt leszedte sok helyen a szőrét, véresek a lábai is. De nagyon hálás érte, hogy megmentettük, egy nagyon barátságos, nagyon szeretnivaló kislány – és még kölyök!
Amit tudunk róla:
– morzsa színű, a pofája sötétbarna
– kislány, a fajtáját sajnos nem tudom megállapítani
– kb. 4-5 hónapos lehet, annál biztosan nem több
– nagyon barátságos, játékos és jól nevelt (a kocsiban hazafelé nagyon fegyelmezett volt, csak feküdt, nézelődött)
– nagyon éber és figyelmes
– nagyon, nagyon, nagyon hálás
Sajnos nincs olyan helyzetünk, hogy megtarthatnánk, így most gazdát keresünk neki. Este felhoztuk Budapestre, jelenleg „albérletben” van egy ismerősünk telepén, de ott csak 2 napig maradhat, utána el kell hoznunk.
Mi Dinnyének neveztük el, de még fiatal, bármilyen név adható neki! J Szerintem nagyon könnyen beilleszkedne, szerető kutyus válna belőle. Igazi kis házőrző.
Ha tudtok olyat, aki befogadná, kérlek, segítsetek! Az is segítség, ha körbekülditek az e-mailem több ismerősötöknek, hátha valakinek megtetszik és befogadja. Nagyon szép kutyus, első látásra bele lehet szeretni (a fotókon nem jön át ennyire, de tényleg az).

Dinnye szerencsecsillaga tegnap felragyogott, reméljük, tudunk neki segíteni szerető családot találni!

Írj egy kommentet