Segítségkérés S.O.S.!

Van egy kedves hölgy ismerősöm, aki egyedül él, nyugdíjas és cicákat ment, ivartalanítatt, orvoshoz viszi a kóbor állatokat, beoltatja őket… gazdit próbál találni nekik… szó szerint a szájától vonja el az ennivalót, hogy meg tudjon menteni pár életet.

Jelenleg körölbelül 20 cica várja nála a szerető gazdit.

Sajnos egy súlyos családi probléma az eddigi erőfeszítéseit derékba törte/törheti… Emiatt a megmentett cicákat nem tudja megtartani és ezért kétségbeesetten keresi a segítő kezeket.
Több menhelyet, állatvédőt is felhívott már, de mindenhol süket fülekre, behunyt szemekre talált.

Nagyon szeretnék segíteni ennek a hölgynek, mert tudom, mennyire odaadó, ha egy élet megmentéséről van szó.

Ideiglenes (vagy ha úgy adódik akkor természetesen végleges) gazdikat keresek, akik be tudnának fogadni egy-két cicát. Van köztük kisebb-nagyon, mindegyiket elvitte orvoshoz a hölgy, ápoltak és egészségesek.

Én abban kérném a segítséget, hogy aki tud legalább egy vagy két cicát befogadni tőle ideiglenesen vagy véglegesen, keresse fel ezt a hölgyet az alábbi számon: 20 / 365-91-72

Ha ideiglenesként befogadna valaki cicát, vegye fel velem a kapcsolatot 30/945-71-36-os telefonszámon vagy a gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com elektronikus levélcímen és ha szükséges segítenék a gazdikeresésben.

A mellékelt fotókon lévő segítségkérők természetesen csak pár cica a sok közül…

tigriscsikos_sos_070705.JPG

felenk_sos_070705.JPG felperzsa_sos_070705.JPG maincoonfele_sos_070705.JPG

picike_sos_070705.jpg szurke_sos_070705.JPG tarka_sos_070705.JPG

5 hozzászólás ehhez: “Segítségkérés S.O.S.!”

  1. Simonidesz Boglárka írta:

    Hello!
    Szeretnék befogadnbi cicát de még nem tudom milyet
    ezért arra kérném önt h az e-mailomra>szimobaby@freemailhu<
    -ra képeket küldeni!:)
    elöre is köszönöm

  2. Cserna csalad írta:

    5 allatka lakik nalunk, igy a befogadasban nem tudunk mar segiteni. Viszont JULIUS 16-an eltunt imadott BERCI hazi CICAnk a Bp. 2. ker. Szeher utrol. FEKETE-FEHER, nagy, de nem kover termetu, ivartalanitott 8 eves KANDUR. Kulonos ismerteto jele: fekete az orra, de az orrnyergenek csak a haromnegyede, es az allanak csak a fele fekete, asszimetrikusan (a bal oldali reszeken).

    Kerjuk ha esetleg On fogadta be, mert elkoborolt, vagy valahol latta AKAR ELGAZOLVA, HALOTTAN, hivjon vagy irjon. A biztos rossz is job a bizonytalannal. Telefon: 394-32-78. Koszonjuk!

  3. Budai Evelin írta:

    Szia! Mónika én nagyon szeretem a cicákat és nekem is van egy!

    Üdvözlet:Evi

  4. Tóth Judit írta:

    Kedves Mónika,
    megpróbálom a kíváncsiságodat kielégíteni.
    Ha valaki nincs benne az állatvédelembe, valóban nehezen látja át, hova mehet az a „rengeteg pénz”. Nos, segítek egy kicsit:
    – etetés: tudok olyan macskamenhelyet, ahol NAPI 25 KILÓ (vagyis 2.5x ennyi db.) konzerv fogy! + a száraztáp…
    – állatorvosi ellátás
    – rezsiköltség
    – egyéb felszerelés (alom, almosláda, vitamin, stb., aki tart macskát, tudja…)
    – ivartalanítási támogatás: elég sok olyan gazdinak is biztosítanak olcsóbb vagy ingyenes támogatást ALAPÍTVÁNYI PÉNZBÔL, akik felelôtlenül hagyják szaporodni az állatukat („milyen kis ari, persze, megtartjuk… jaa, hát ivartalanítatni nincs pénzünk”), majd a kölyköket az utcára dobják – ezeket is ment(het)i az említett hölgy, aki elôtt nem mellesleg le a kalappal.
    Egyébként a probléma sokszor a helyhiány!! Több milliós kóbor állat állományt nem lehet a magyar menhelyeken elhelyezni! Meg kéne már mindenkinek érteni, hogy IVARTALANÍTANI KELL!!

    Mindezt csak azért írtam le, mert nagyon nem szeretem ezt az általánosítást, hogy a „magyar állatvédelem” mit tesz és mit nem tesz, mivel a magyar állatvédelem nem egységes. És nem kéne azokat is lehúzni, akik valóban erejükön felül mindent megtesznek az állatokért…

  5. Gündisch Mónika írta:

    Rettentôen sajnálom, s megpróbálok – így-úgy – segííteni, amúgy már volt, hogy mások rajtam segítettek. De arra kiváncsi lennék, hogy az szétaprózott, egymás ellen küzdô magyar állatvédelem hová teszi az évi 1 százalékainkat, adományainkat, st. Amikor az állatbartoknak lenne szükségük rájuk, mindig csukott fülek…

Írj egy kommentet