CICA

2.5 éves ivartalanított (kislány) szobacicánkat elajándékoznánk minden felszerelésével (alomtálca, útihordozó, etető, játékok, eledel, alom, stb.) együtt.

Szeretnénk olyan helyet találni, ahol nagyobb mozgástere lehet mint jelenleg nálunk.

Nagyon kedves, barátságos cica, de rossz nézni ahogy a pici lakásunkban sínylődik. Kint még sosem volt (kivéve erkélyen), így inkább csak lakásba gondolnánk.

jandocsilla(kukac)hotmail(pont)com


8 hozzászólás ehhez: “CICA”

  1. Luxi írta:

    Még mindig jobb, hogy gazdit keres neki, mintha utcára dobná!!!!!!!! de egybk sajnálom szegény cicust, biztos, hogy nem ezt érdemelné… 🙁

  2. Gabyka írta:

    Nem akarok senkit megbántani,de két dolog merült fel bennem!
    Az egyik hogy miből gondolják hogy a cica „sínlődik” a lakásban?
    az anyukám cicája 17éves lesz áprilisban és kikora óta egyedüli cica egy 34nm lakásban és boldog!
    A másik meg amit már az elöttemlevők is írtak hogy miért most gondolják azt hogy a cicának mennie kell mert kicsi a lakás,vagy addig jó volt amíg kicsi volt mert lehetett játszani vele?
    Vegyék már észre az emberek hogy egy állat nem játékszer amit ha megunok eldobom,egy életre felelősséget válallnak amikor magukhoz veszik!
    Csak sajnos az emberek 90%-nak nincs fogalma arról mit jelent a felelősség!
    És ha gyerek lesz és megnő azt is elajándékozná mert kicsi a lakás????????
    Nekem az ilyen emberek hülyesége miatt van már 7 cicám és cseppet sem bánom és soha semmilyen körülmények közt nem adnám oda egyiket sem!
    És igenis van a macskáknak lelkiviláguk és megszenvedik ha a szeretett gazdi elhagyja!

  3. Bea írta:

    Valószinüleg, azért nem keresnek másik cicát, mert ez az egy is épp elég volt nekik 🙂 a hely hiány nem rossz kifogás, de mégse a legprofibb ^^” sose tudhatjuk pontosan az emberek milyen okból kifolyólag akarnak megválni cicájuktól.Lehet, hogy nincs pénz cicaeledelre(de gyanitom hogy azt nem fogják kiirni.), vagy nincs idejük a cicára és, ha ígyvan szerintem télleg bölcsebb döntés elajándékozni, minthogy egésznap heverésszen,döglődjön, elhízzon, de az is lehet, hogy az illetőnek a szülei akarnak megválni a cicától, vagy kiderült hogy valami alergia áll fenn családban, vagy csak élettársa nem szereti a cicákat 🙂

  4. mentholx írta:

    Én is pont így gondolom.
    De..Csóri macskának jobb, ha végre új, remélhetőleg méltó gazdához kerül..ha már kifogta ezeket.
    Jobb most, mint később..Mint pl. a gazda által kidobott 11 éves Bocink, aki 1 éve keres nálunk gazdát, és akit sokkossága, bizalmatlansága miatt senki se akar (ide juttatta a macskáját a gazda, akit ez a macska a világon a legjobban szeretett).

    Röviden az állaton való továbbadásról a véleményem az, hogy NAGYON súlyosan büntetném!
    Nagyon súlyosan..
    A borzasztó az, hogy a társadalom se veti ki magából az ilyen ’embert’.

  5. Lucifer írta:

    Kegyetlenség egy 2,5 éves cicát elajándékozni, előbb kellett volna gondolkozni, szerintem is inkább másról van itt szó, mint hogy aggódtok a helyhiány miatt.

  6. P.Anikó írta:

    A cicátoknak sokkal rosszabb lenne a gazdi hiánya, lelkileg nagyon megterhelő lenne neki, az az „előny”pedig, hogy kicsit nagyobb tere lenne, nem összehasonlítható az eddigi élet, szeretet, gazdi elvesztésével:( Ha mozgáshiánya van, vehetnétek neki egy hámot+pórázt, és azzal lehetne sétálni menne vele. Nagyon szomorú, hogy egyáltalán eszetekbe jut odaadni vkinek, én semmiféleképpen nem tudnék megválni a jelenlegi 2 cicámtól, sajnos az első cicusom elveszett, hónapokig kerestem, és még mindig reménykedem, ésszel fel sem foghatom, hogy valaki önként akar lemondani róla, hiszen a csepp kis élet szintén családtag! Ha el is kerül tőletek, remélem találtok neki vkit, aki így érez!

  7. Anikó írta:

    Lakásból lakásba, mert kicsi neki a tér?? Azért itt másról lehet szó…

  8. ZSOMLI írta:

    szia
    miert nem kerestek melle inkabb egy masik cicat? akkor nem lenne egyedul es nektek se kene megvalni tole? Erika

Írj egy kommentet