Ha fuvar kellene…

Sziasztok!

Sokszor előfordul, hogy sérült, beteg vagy gazdátlan, segítségre szoruló kutyák vagy cicák fuvarban szorulnak segítségre. Ilyenkor bizony sokszor életmentő lehet egy-egy szállításban nyújtott segítség. Lehet ez egy kóborló kutya biztonságba helyezése vagy éppen baleset, sérülés miatti szállítás vagy altatás elől való mentéshez nyújtotta fuvar.

Olyan embereket keresek, akiknek egyszer-egyszer beleférne egy ilyen segítségnyújtás. Itt az nlc-n többször is jelentkeztek jólelkű emberek, akik segítettek a bajban, volt, aki szinte azonnal ugrott, és rohant a kutyushoz, volt, aki átutalva a szállítás költéségét járult hozzá a mentéshez.

Ezt a topicot azért is nyitottam, hogy ne akkor kelljen kapkodni, végigtelefonálgatni és esetleg hirtelen nincs segítség, ami akár egy állat életét is jelentheti. Az is lehet, hogy ilyenkor lett volna szabad kapacitása valakinek, csak egész egyszerűen nem tudott róla.

Várom mindenki jelentkezését, aki azt tudja mondani, hogy előfordulhat, hogy tud segíteni.

Olyan jelentkezéseket is várnék esetleg, amikor valaki tudja, hogy hosszabb távon fog autózni és elférne egy kutyus is mellette. Lehet, hogy valaki pont arra a távra keresne fuvart, és nagy segítség lenne egy állatka eljuttatásában.

A részleteket aztán privátban megbeszélnénk.

Tudom, hogy előre senki nem tud tervezni és bármi közbejöhet, ez csak vésztartalék, kapaszkodó lenne.

Természetesen ez nem egy kötelezettség, tehát bármikor lemondható és nemet mondható, nem erőltetne senki semmit senkire. Telefonszámot kizárólag előzetes engedéllyel adnék tovább.

Remélem, minél többen csatlakoztok, és összehozunk egy jó kis csapatot!

Akár itt is: oszmun(kukac)gmail(pont)com vagy 06 20 335 3571

A fórum

1 komment ehhez: “Ha fuvar kellene…”

  1. kovács Lilla írta:

    ngjbnfoélfvn klégbntklévnmfv,-lfgbmngmkln gkl-nhklnzhdgklnioéztjnioénbmzjhtiléjzhohipjmthiléné

Írj egy kommentet