Futrinka Naptár 2009

Megjelent 2009-es falinaptárunk!

Kedves Támogatóink!

Egyesületünk az Önök adományaiból és tagjaink hozzájárulásából végzi állatvédő tevékenységét, ad új esélyt sokszor fizikailag, lelkileg rossz állapotban lévő, esélytelen kutyáknak is.
Lehetőségeink végesek, minden támogatásnak – legyen ez akármekkora is, nagyon örülünk és állatorvosi költségeinkre, állataink lakhatásának és élelmezésének, gondozásának finanszírozására fordítjuk.
Hogy ne csak kérjünk, hanem adjunk is, a Futrinka Egyesület lakói és önkéntesei mindenkinek, aki legalább 1,000.-Ft összeggel hozzájárul a gondozásunkban lévő kutyák
ellátásához, szeretne egy, a jelenlegi és korábbi védenceink fotóit tartalmazó, 12 havi bontású falinaptárt adni ajándékba – köszönetképpen. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy az adományozó küld egy e-mail üzenetet a futrinkanaptar(kukac)gmail(pont)com címre megadva a nevét, címét és az utalás dátumát.
A naptárban elsősorban magyar vizslák, cocker spánielek, tacskók és német dogok, tehát az általunk mentett 4 fajta képviselői szerepelnek, de helyett kapott itt sok más, egyesületünk által mentett keverék kutyus is.

A naptár digitális formában itt tekinthető meg:
http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/naptar

Egyesületünk számlaszáma:
FUTRINKA EGYESÜLET
K&H Bank 10404089-49575251-57561000
A közleménybe kérjük írja be: Futrinka naptár

Ha szeretne Futrinkás naptárt, kérjük jelezze emailben, a darabszám és postacím megjelölésével!)
futrinkanaptar(kukac)gmail(pont)com

Írj egy kommentet