Félig agyonvert kutya befogadót keres

Cigány kutyát január 20-án tették fel a netboardra. Ezt írták:

„Ezt a kutyát irgalmatlanul elverték…, el akarták tenni láb alól, szétverték a fejét, fel van dagadva az orra, szeme véres, a kobakja tiszta púp és agyrázkódása is van. Dől-borul a nyomorult, alig tud állni, pokoli fájdalmai lehetnek és nagyon-nagyon maga alatt van! A szemében ott a mérhetetlen csalódás, a lemondás… rögtön beleszerettem.
4-5 év körüli keverék kan, jelleme egyenlőre nem ismert, de az biztos, hogy rehabilitációra szorul! Ideiglenes vagy végleges, TÜRELMES, szerető gazdit keres, legjobb lenne egyedüli kutyának.”
Érdeklődtem felőle, ma ezt írta vissza pártfogója:

„Cigány a Budaörsi Menhelyen van. Tegnap a gyógyszerek hatására elkezdett köhögni és dőlt a tüdejéből a vér. Az oldalát is megrugdalták, vér van a tüdőszövetek között, kishíjján fuldoklik. Az orvosaink is mindent megtesznek – na, meg mi is – , de ha szorítasz Neki, az ráfér!

Info nálam: 30/2623661

Szóval ha akadna olyan szerető gazdijelölt, aki szívesen rehabilitálná, örökbe fogadná és nagyon-nagyon szeretné ezt a szegény kutyust, kérem, jelentkezzen. Remélem, rendbe jön, és a hátralévő életét már szerető otthonban töltheti. Nagyon drukkolok.


Írj egy kommentet