Gazdit keresünk egy spánielnek

Gazdit keresek a képen látható spániel kutyusnak. A kutyus (Negrónak neveztem el) tegnap szegődött hozzám a Váci úti Tesco parkolójában. Az Tesco előtti könyvsátorban dolgozó 2 hölgy elmondása szerint aznap reggel került oda a kutyus, valaki „ottfelejtette”. A jeges szélben ide-oda futkosott, minden jövő-menő embernél és minden leparkoló autónál próbálkozott, hátha éppen érte jöttek… Én nem tudtam elmenni mellette, de sajnos az albérletembe nem vihettem haza…Egy órán át pátyolgattam, felhívtam a Gyöngyösön élő családtagjaimat, gondolkozzunk együtt, hogyan tudnánk segíteni, kihez tudnánk hazavinni, de egyelőre semmi megoldás nem született… Hogy mégse maradjon az utcán átfázva, vizesen, magára maradva, fájó szívvel bevittem tegnap az Illatos úti ebtelepre. 🙁 Az átadásakor azt mondták, most megkap minden ellátást, enni-inni kap, orvos átvizsgálja, kap egy kenelt, stb… De ez ugye nem túl barátságos jövőkép, ezért én nem adom fel, tovább keresem a lehetőségeket. A saját családi és baráti környezetemben is, és tágabb körben is. Erre szeretnélek Titeket is kérni, ezért ez a levél is… Tegyétek meg, hogy továbbkülditek, ill. szóban is reklámozzátok, hátha akadna valaki, aki be tudná fogadni, és igazi szerető gazdija lehetne, olyan, aki nem „felejti ott” többet sehol… 🙁 Ha esetleg messzebbről akadna valaki, de érte jönni nem tud, én vállalnám, hogy elviszem. Segítsetek, ha tudtok… Előre is nagyon köszönöm.

E-mail cím: Gyorgyne.Varadi(kukac)kh(pont)hu


3 hozzászólás ehhez: “Gazdit keresünk egy spánielnek”

  1. Nagy Józsefné írta:

    Sajnos valaki visszaélt másnak az email címével,mert a megadott címen nincs spániel,és nem is volt.Mivel én is írtam erre a címre,kaptam egy felháborodott választ,amit meg tudok érteni.Szégyellje magát aki ilyet tesz!!!!!!!Nagyné

  2. Kata írta:

    A netboardon most keresnek egy ilyen kutyust. (jan. 3.-i hirdetés 69178. sz. hozzászólásban) Talán a gazdi az.

  3. Horváth Richárd írta:

    Csókolom!! Érdeklődnék a spániel után. Meg van e- még mert, ha igen engem érdekelne!! Írtam is már sok 2 levelet a megadott e-mail címre de nem írt vissza senki sem 🙁 pedig én tényleg 1 spánielt szerettem volna, kant és arany vagy feketét!! kérem írjon vissza az e-mailomra ha még ugy van hogy elajándékozná, és lehozná! daralo18@freemail.hu Köszönöm!!

Írj egy kommentet