Mindkét szemére vak cica gazdit keres

A cicát úgy mentették pici korában, de sajnos mindkét szemét elvesztette. Imád élni, enni, kistestű kutyusokkal él együtt, így valószínű, hogy más állatokkal is kijönne. A cica exkandúrka, két éves és nagyon aranyos, barátságos, dagi kiscica. Sajnos családi okok miatt új gazdit keres.

Telefon: Judy 06/30-576-90-10. Sürgős lenne az ügy!


14 hozzászólás ehhez: “Mindkét szemére vak cica gazdit keres”

 1. Ypszi írta:

  Ha nezne valaki, akkor kepek itt..
  https://www.facebook.com/blindkoki/

 2. Ypszi írta:

  Kokika meg mindig nalam, most mar 2010 ota az Egyesult Kiralysagban 🙂

 3. Ypszi írta:

  Cica nálam január 24 óta, képek itt:
  http://indafoto.hu/ypszi/makkak_prucsok_es_koki

 4. Anikó írta:

  Nos, tiéd lett a cicuska?

 5. Dr Varga Zoltánné írta:

  úgy látszik enyém lesz a cicuska,bízom benne,és abban is hogy kijön az enyémmel meg a kutyummal,aki még mosdatja is a cicámat.Esélyt kell adni neki de mindenki másra vár.

 6. DOLOVICZI KATA írta:

  SZIASZTOK!NEKEM VAN VAK CICÁM,NEM IS EGY!!! MEG VAN NEM VAK IS! NAGYON SZUPER CICÁK,SOKKAL HÍZELGŐSEBBEK MINT A LÁTÓK!TELE VAN A KICSI SZIVÜK SZERETETTEL! MINDENKI SAJNÁLHATJA AKI NEM FOGADJA BE!SOHA HÁLÁSABB CICÁJA NEM LESZ!LEHET,HOGY Ő IS AZ ENYÉM LESZ????:)ZERETNÉM ,HA MÁS IS RÉSZESÜLNE EBBEN A CSODÁLATOS ÉRZÉSBEN AMIT EGY LÁTÁSSÉRÜLT CICÁTÓL KAPHAT!HÁLÁS LESZEL ÉRTE!!!!!!!!!!

 7. DeeN írta:

  Igen, és bár neki ugy látom jó otthona van/volt, sokszor mégis más cicát az emberek teszik olyanná amibe még belegondolni is fáj 🙁 remélem én is h már az uj gazdinál tanyázik a kis cukor.

 8. Lánczi Ibolya írta:

  A szívem fáj amikor ilyen ártatlan, elesett állatot látok. Remélem lesz gazdija, hisz neki is jár egy békés, nyugodt élet.

 9. DeeN írta:

  Szerintem hívd fel a gazdit, mert úgy tűnik nem nagyon olvassa az itteni kommenteket!amugy nagyon kis drágának néz ki a cicuka remélem jó helyre kerül =)

 10. Dr Varga Zoltánné írta:

  mikor lehet megtudni kié lesz a cicus?

 11. Dr Varga Zoltánné írta:

  Nagyon nagyon szép cicuska,nálam jó helyen lenne akár ő akár másik testi hibás cicus.

 12. Dr Varga Zoltánné írta:

  Nekem egy örökbefogadott cicám/ivartalanított nőstény/2 éves kb.és egy örökbefogadott tacsi méretű kutyusom van nőstény /ivartalanított /3év körüli szeretik egymást,én befogadnék még cicust,nem gond ha testi hibás.

 13. Dr Varga Zoltánné írta:

  hol lakik a cicus?

 14. Ypszi írta:

  És honnan lehetne Őt elhozni? Van egy 9 éve befogadott (így min. 9 éves) nőstény, hasonló mintázatú cicám, mellé keresnék társat, Miskolcon. A táv nem akadály, de azért jó lenne tudni:)

Írj egy kommentet