Angyali-szigeti néni cicakaja-adományokat várna

Hogyan lehetne segíteni cica kajával egy nénin, aki Angyali-szigeten él saját 18 macskájával és még etet 10 cicát. Már a nyugdíja rámegy a cica kajára, segítségre szorul.

Csónakkal jár, ugyanis szigeten lakik, az Angyalin. A cicáknak fogamzásgátló tablettákat ad, hogy ne szaporodjanak.

Nem tudták a rendes nevét megmondani.
Anci néninek hívják (70 fölött van).
Tel: 06(30)867-6050
Hivatkozzanak rám, hogy én adtam meg a telefonszámát.
(Szabó Erzsébet)

Kérem, ha lehetőségük van rá segítsenek neki, legalább karácsonyra egy kis cicaeledellel.

Ráckeve előtt van pontosan. Tehát, mielőtt Ráckevére leérnének, ott van Angyali-sziget, a néni ott él, talán amióta megszületett. Ez egy nyaralóhely, sokan ismerik. Horgászparadicsom. A néni egyedül él a cicáival, de már kajára nem jut pénze, mivel megeszik a cicák, nagyon szereti őket. Ha befagy a Duna, nem is tudom, hogy tud eljutni bárhová is a cicáknak élelemért. Megírtam a telefonszámát. Szigetszentmárton után, Horgásztanyák falu, azután jön Angyalisziget, így következik egymás után. Nagyon örülne a néni, karácsonyra jóllaknának a cicák legalább.

2 hozzászólás ehhez: “Angyali-szigeti néni cicakaja-adományokat várna”

  1. Hédi írta:

    Nekünk az angyali szigetnél van nyaralónk.A cicánk eltűnt kb. 1 hónapja.Nagyon szeretnénk vissza kapni úgyhogy ha valakim ismeri Anci nénit kérem kérdezze meg tőle hogy nincs-e egy fekete cica aki nem rég verősött az ő kis macska társaságához.
    Köszönöm

  2. Éva írta:

    Én is ismerem az Anci nénit, tényleg minden szigeten lévő hozzá betévedt macskát megetet. Tudom, hogy magától sose kérne segítséget.aki tud segítsen!

Írj egy kommentet