Bajban levő, s.o.s. gazdikereső kutya

Szerető gazdit keres Zénó, a tricolor, simaszőrű foxi!
Zénót 2 évvel ezelőtt találták, sok-sok ember összefogása, segítése révén ivartalanítva, egészségesen, kiegyensúlyozottan kerülhetett gazdához. Nem volt zökkenőmentes az első időszak, de nem a kutya hibájából. Gazdája már akkor hol vissza akarta adni, hol nagyon dicsérte. Most nov. 21-én jelentette elvesztését, dec. 6-án hála a Pro Canibus Alapítványnak, Zénó meglett. Dec. 9-én pedig már leadta gazdája egy klinikán. Zénó sorsába beletörődve néz maga elé, követi az emberek utasítását, szépen tipeg láb mellett, szó nélkül beül a börtönnel felérő ketrecbe és várja a sors újabb csapásait.
Korát kb. 11-12 évre becsüljük. Jól bírja magát, kedves, hálás. Másik kan kutyával nem jön ki, lányokkal és macskákkal azonban nincs problémája. Lakásban élt, szobatiszta, nem hangos. Annyi a bűne, hogy még lenne hátra néhány éve, amit végre igazi szeretetben élhetne le és nem azt kellene hallania, hogy mennyi energiát és pénzt fordítottak rá. A foximentő csapat óriási gondban van, mert mielőbb szeretné őt kihozni a telepről, de jelenleg annyi kutya van gondozásunkban, hogy nem tudjuk megoldani az elhelyezését.
Nagyon várjuk örökbefogadó vagy ideiglenes gazdi jelentkezését, aki visszaadná bizalmát az emberek iránt, akit imádni, követni tudna, akitől sok szeretetet, simogatást kapna. Megérdemli!
(Megjegyzés: a naptáras képén (Füles-Béla-Zénó) található szöveget érdemes elolvasni..)

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/foxi/

Érdeklődni lehet:
Foxterrier SOS – Budapest
Telefon: 06302409167

Írj egy kommentet