Gazdátlan állatok karácsonya – Nyíregyháza

Az Állatbarát Alapítvány szeretettel meghív minden állatbarátot december 14-én, vasárnap 14 órára az Állatotthonba egy közös karácsonyi ünnepségre.

Idén közel 170 kutya, és 15 cica tölti majd az ünnepet az Állatotthonban, szeretnénk ezzel az eseménnyel szebbé varázsolni az ő karácsonyukat is. Az Állatotthonban felállítunk egy fenyőfát, amely alá hálásan fogadunk bármit, amivel a kutyáknak és cicáknak örömet szereznek a szeretet ünnepén. Finom falatok (kutya és macska eledelek), játékok, állatápolási-és felszerelési cikkek (nyakörvek, pórázak, fésűk, samponok), meleg takarók, plédek ajándékozásával, vagy az állatokkal való foglalkozással, sétáltatással, szeretetteljes gondoskodással Ön is boldogabbá teheti a gazdátlan állatok karácsonyát.

A Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület kutyás bemutatót tart majd a helyszínen.

Sok szeretettel és forró teával várunk mindenkit 2008. december 14-én (vasárnap) 14 órától Nyíregyházán a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban.

Aki nem tud ekkor eljönni, nem kell elkeserednie, a következő napokban is 8-16 óráig folyamatosan fogadjuk azokat, akik díszíteni szeretnék az állatok karácsonyfáját, vagy a fa alatt szeretnék elhelyezni a kutyáknak és cicáknak szánt meglepetéseket!

Tegyük széppé együtt a magára hagyott kutyák és cicák karácsonyát!
Hálásan köszönünk minden felajánlást!

Bővebb információ kérhető:
Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza Csatorna u. 2.
Tel.:42/727-736
www.allatbarat.com
allatbarat(kukac)allatbarat(pont)com

Írj egy kommentet