Nőstény cica gazdit keres

A képen látható nőstény macskának keresünk szerető gazdát. Csak olyan helyre adjuk oda, ahol kertes házban lehet, de jó lenne, ha a hideg éjszakákra be tudna menni fedett helyre, pl kazánház, vagy akár a lakás.
A macskának van egy rövid kis története, ami a következő:
kóbor macskaként bukkant fel nálunk, még a tavasz vége felé. Nagyon csúnyán nézett ki. Sovány volt, a szőre olyan volt mint egy drótkefe. Azóta nagyon szépen kikupálódott, amint az a képen is látható. Már egyáltalán nem sovány, sőt még talán picit dundi is lett, a szőre nagyon szép selymes. Szép egészséges állapotban van, tiszta, nem vakarózik. Mivel kóbor macska volt, ezért a szeretetet, amit kap többszörösen adja vissza. Kora kb. 6-8 év lehet. Mókás egy állat. Még az elején kicsit depressziós volt, de mostanra már teljesen feloldódott. Játszik, igényli a törődést, gondoskodást, de azt vissza is adja. Dorombol, evés közben néha röfög, pöfög, szóval szeretni való. Nyugodt macska, kisgyerek mellé is vihető.
Nálunk azért nem maradhat, mert a mi macskánkkal nem jönnek ki, különben biztos megtartanánk.
Ezért szeretnénk neki találni egy nagyon jó helyet. Ki tudja milyen megpróbáltatásokon ment át eddig az életében, de így már korosabb állapotban jó lenne neki egy biztos hely. Természetesen ingyen elvihető.
Érdeklődni telefonon (06-+harminc-403-nyolcvan-83) vagy e-mail-ben (magcser(kukac)gmail(pont)com) lehet. BP XVI.

Írj egy kommentet