Hátha valahol tudtok segíteni…

Bp Határ út – Lobbanó u. kereszteződésnél van egy földút. Azon elindulva egy tanyán kb 5o cica éhezik (nagyon vadak), plusz most van egy új, nagyon sovány, nagyon bolhás, szelíd fekete cica is, akinek a gerince mentén már szőr sincs.
A feketének befogadó kéne s.o.s-ben, a többinek rendszeres élelem, mert bejelentő hetente egyszer tud egy keveset vinni nekik. Régen valamelyik iskola moslékot küldött nekik, de már az is megszünt!!!
Tovább haladva egy másik tanya mellett egy sovány puli van nagyon régen kikötve, kölykével. A tanyán öt nagytestű kutya van, akik szintén éheznek, de „gazdájuk” nem mond le róluk, mivel a tanyát őrizni kell.
További információk a bejelentőnél: 06 30 364 6221
……………………………………………….
Budapest, Lehel u. 30 alatt több felnőtt cica (köztük egy teljesen vak mamacica) van, akit a lakók ki akarnak irtani.
Bejelentő befogná őket, de az elhelyezésben kér segítséget, mert ő az eddig befogott két fiatal cicát is csak egy pincében tudta „eldugni”, mivel a szomszédja kijelentette, hogy minden állatot, amit hazavisz, megöl. És ezt már az eddigi állataival
me is tette
Bejelentő telefonszáma: 06 30 364 6221 Ildikó
…………………………………………………….
S.O.S.! Kőbányai hajléktalanok (Kozma utca) 3 maradék kutyájából az egyik két napja meghalt, fertőzött kullancs csípte meg. Azon a részen nagyon sok a kullancs és a kutyusok nincsenek védve ellenük. Nem tud valaki segíteni cseppekkel rajtuk??
Bejelentő telefonszáma: 06 30 364 6221

Írj egy kommentet