Pamacska macska

Pamacska 2007 márciusától nálunk lakik zuglóban. Nagyon tüneményes aranyos macsek, hiperaktív és nagyon játékos. Nagyon szeret utazni, és imádja az új testvérkéjét is (kormit, akit szintén úgy fogadtunk örökbe). Ezeket a macsekokat nem lehet nem szeretni, mindig megnevettetik az embert. Pamacs már messziről érzi hazaérkezésünket és mindig jön az ajtóba üdvözölni, szerintem ennél aranyosabbak nem is lehetnének.
A párommal együtt nagyon imádjuk őket, és ők is minket. Olyan nap nincs, hogy valami finomságot, vagy egy új játékot ne kapnának mikor egy fárasztó nap után hazaérünk. Több játékuk van mint némely gyerekeknek. Az is lehet, hogy kicsit elkényeztettük őket, de ez így van rendjén. Hiszen ők a mi “gyerekeink”.

Nagyon beszédes cica, rengetek hangot tud utánozni. Ilyen például a szarka kerregés, amit nem tudom, hogy csinál de nagyon aranyos. Ha valami nem tetszik egyből jön panaszkodni. Nagyon tisztaságmániás, és nagyon válogatós. Ha nem azt kap enni amit ő szeretne akkor inkább nem is eszik. Mindig kiköveteli magának amit akar. Kedvenc játékai: madzag, szatyor, nyusziszőrös csörgő labda. És minden más amit észrevétlenül ellop a szekrényekről.

http://localhost/archives/212


2 hozzászólás ehhez: “Pamacska macska”

  1. Böbi írta:

    ISTENEM!!! A szívem szakad meg, ha a képre nézek! Ez a cicus pont olyan, mint amilyen az enyém volt! Imádtam az összes foltjával együtt, de sajnos nem voltam elég gyors, szegény elütötte egy kocsi. 2 kiscicáját hagyta itt, akik gyengék voltak még ahhoz, hogy életben tudjanak maradni. Faj is, meg örülök is ennek a képnek elmentettem a mappámba. KÖSZÖNÖM A FELTÖLTÖTT KÉPEKET!!!!

  2. talaltcica írta:

    Az egyik képen a testvére van rajta, Kormi.

Írj egy kommentet