Boxer felelősségteljes gazdit keres

Silver kb. 10 hónapos vágatlan fülű, vágott farkú csíkos boxer kan, akit a súlyos betegsége miatt egy vidéki kisvárosban kitettek az utcára. Silvernek ez volt a szerencséje, mert szerető, gondoskodó emberek megtalálták, vigyáztak rá és értesítettek minket. A gyors orvosi beavatkozás és ennek a hihetetlen küzdeni tudó kiskutyának az akaratereje nélkül szinte biztos, hogy Silver ma már nem lenne velünk. A küzdelmét nehezítette, hogy testalkatán – mely kb. 10 hónapos kora ellenére egy 3 hónapos kutyának felel meg (mindössze 14 kg volt) -, általános állapotán látszik, hogy pici kora óta nem jut a szervezete elegendő tápanyaghoz, vitaminokhoz, stb.
Silver mindenkivel, négylábúakkal és kétlábúakkal egyaránt, feltétel nélkül barátságos, a rövid kis élete során átélt rossz dolgok semmilyen nyomot nem hagytak fejlődő kis lelkében. Az már biztos, hogy ő mindig egy vékony csontú, kistermetű boxer fiú marad, de nagy lélekkel és hihetetlen életerővel. Jelenleg speciális gyomor és bélrendszert kímélő tápot ehet kizárólag és előfordulhat, hogy ezen a speciális diétán kell élnie egész életében. KIZÁRÓLAG olyan otthont keresünk a számára, ahol bemehet a lakásba és teljes jogú családtag lehet, és aki vállalni tudja a speciális étrenddel, esetleges további gyógykezelésekkel járó többlet kiadásokat.
Silver majd a teljes gyógyulása után, oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni Silverről Kingánál lehet a 06 70 383-9480-as telefonszámon este 6 után vagy az info(kukac)boxersos(pont)hu email címen.

Kérjük, akinek megesett Silveren a szíve, támogassa gyógykezelését és speciális ellátását. Bankszámlaszámunk: OTP 117710002-20084912 (Megjegyzés rovatba: Silver támogatására)

Képek
Köszönjük!

1 komment ehhez: “Boxer felelősségteljes gazdit keres”

  1. kancsalkrisztina írta:

    kutyusról szivessen megnéznénk egy képet.

Írj egy kommentet