Zsámbéki lovarda macskái gazdát keresnek

Gazdára találtak

A zsámbéki lovarda menetrendszerűen újabb jövevényekkel szaporodott:
Három kb. 6-8 hetes kiscicát helyeztek ott el, igaz, megbeszéléses alapon, de azért ez mégsem a legjobb ötlet a felesleges cicák elhelyezésére… Ők háznál nőttek fel, féreghajtást és egy kombi oltást már kaptak, egészségesek – elég jól viselték a hirtelen változást az életükben. Egy fekete már gazdára talált, egy cirmos kislány és kisfiú várja még a gazdáját. Tényleg nagyon kedvesek és dorombolósak!
Az utolsó anyacica, aki még nem esett át az ivartalanításon, pedig hat (!) gyönyörű vörös és egy sötét cirmos kiscicát hozott a világra, ők még kb. három hetesek, mivel elzárva tartják őket, csak ilyen vicces képeket sikerült készítenem róluk… Ők kb. egy hónap múlva elvihetők, ami azért is fontos lenne, mert aztán megy a mama műtétre. Komoly érdeklődés esetén előjegyezhetők már a kis vöröskék, bár a nemük még ismeretlen…

cicak_2008_3w080827.jpg

vrsk1w080827.jpg

vrsk3080827.jpg

1 komment ehhez: “Zsámbéki lovarda macskái gazdát keresnek”

  1. talaltcica írta:

    „A két kis cirmos szerencsésen gazdára talált tegnap, együtt mentek egy családhoz. A kis vörösök nőnek lassan, amint örökbeadható korba kerülnek és véglegessé válik, mennyien várnak még gazdára, küldök fényképet róluk!”

Írj egy kommentet