Kórházi cicák bezárás miatt gazdát keresnek

Kiscicák megmentő szerető gazdijukat keresik… a cicák a Szabolcs utcai kórházban születtek. A kórház jövő hónapban bezárásra kerül, és az ott élő összes cicát el fogják altatni… Ezért legalább a kiscicáknak keresünk gazdit… akik még oly kicsik… és talán így nagyobb esélyük van az életre, hogy addig gazdira találnak… nem úgy mint a szüleiknek, akik már nem a játékos kiscica kategóriába tartoznak, de azért meg lehetne őket is szelidíteni. Akinek lehetősége van arra, hogy befogadjon, annak örömmel várjuk a hívását:

280-2929 vagy 06-30-949-3318

—————————————————

Frissítve!!!

Most érkezett el az idő, hogy a nagy cicáknak is helyet kellene keresni, mert 30-ától bezár a kórház, és én már nem is vagyok ott, mert felmondtak. De kolleganőm intézi a cicák sorsát, megírom a telefonszámát: 320 8066 Kovácsné Zsazsa az izotóp osztályon található. A másik kolleganő akivel lehet beszélni ez ügyben Német Zsuzsa 06 70 361 6236 légyszíves segíts nekik.

—————————————————

Mostmár konkrétumok vannak:
Szabolcs utcsi kórház macskái.
Bezár a kórház jövő hónapban.
Vannak terhes macskák!
Akit a hölgy istápol: ők heten vannak kb.
kellenének befogadók, akár ideiglenesben is.
Kovács Tiborné Zuszsa
3497859

korhaz.jpg

3 hozzászólás ehhez: “Kórházi cicák bezárás miatt gazdát keresnek”

  1. Borbely Szilvia írta:

    Helloka szeretnek egy edes kiscicat ha tudnal csak egy baj van romaniaba lakok remelem meg oldjuk jah es a kedvenc allatom a cica!!!(Meg a kutya de inkabb a cica!!!)

  2. Boross Ferenc írta:

    Köszönjük a lehetöséget,hogy kis cicát lehetett elvinni,bár igaz nem azt találtuk meg amelyikér mentünk de találtunk egy másikat azt elvittük köszönjük szépen.

  3. talaltcica írta:

    A befogható cicáknál sem szabad feladni a reményt, bár nem egyik napról a másikra, de kb. egy egy-két hónap odafigyelés mellett nagyszerű szobai cica is válhat belőlük!!!

Írj egy kommentet