Nudli gazdit keres

Munkahelyem ideiglenesen befogadta ezt a cicát, mert a vezetőség megkedvelte, elvitték állatorvoshoz stb.
Sajnos itt nem mindenki állatbarát, és aki nem szereti az állatot, nem habozik ezt megmutatni felé. Többször meg lett már riasztva ilyen ember által, és mivel a munkahely egy a sebességkorlátozást figyelembe nem vevő autósoktól szennyezett forgalmas út mellett helyezkedik el, félő, hogy kiugrik. Egyenlőre „csak” sündisznók bánják a környéket, de a cica sorsa így elég kétséges. Szeretnék neki szerető gazdit találni. Kicsi panellakásban lakom és albérletben; ezért én nem hozhatom haza.

Vörös-fehér fiatal kandúr, nagyon kedves cica, játékos de ugyanakkor nyugodt. Látszik rajta, hogy feltehetőleg családban nevelkedett, vannak bevett szokásai pl. hogy a tányér mellett ülve várja az ételt, vagy egy nyivák után ugrik fel ölbe; nem kotnyeles, nem nyávogós, nagyon szeret emberek között lenni, keresi a társaságot, tiszta, levadászik mindent ami mozog! 🙂 A fotók telefonnal készültek, ezért a minőség, a vörös szőr gyönyörű csillogó lángvörös! Nagyon szép! A szeme is olyan színű, mint a vörös szőre! 🙂

Az sem lenne utolsó, ha az eredeti gazdiját megtalálnánk, de ha valakinek szimpatikus akkor ne habozzon elvinni, a szállításban ha szükséges segítek, vidékre is bizonyos távolságig! Helyileg Zuglóban, 14. kerületben van.

Érdeklődni lehet: 70/2665655

dsc00001w080802.jpg

dsc00003080802.JPG dsc00009080802.JPG dsc00011080802.JPG

Írj egy kommentet