Cicamama és kiscicák gazdát keresnek

Pár nappal ezelőtt (2008. június 19.) kitették őket egy drága cicakennelben az állatkórházhoz. És otthagyták őket. Pedig az anyacica viselkedése azt mutatja, valaha végtelenül nagyon szerették: minden simogatást órási örömmel fogad, sőt még olyan pozíciókba is fekszik, hogy mutassa, jól esne neki egy kis simogatás. Ha kitesszük a tenyerünket, hozzábújik és nagyon boldog.
Cicamama és a kicsik is teljesen egészségesek, egy pár nappal ezelőtt még jó életük lehetett. Aztán talán jött valami családi tragédia (ezt csak feltételezzük), mert mi cicamentők nem tudunk elképzelni mást, csak egy nagy tragédiát. Egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy ezektől a tündéri szeretetreméltó lényektől valaki csak úgy megszabaduljon.
És most cicamama és három kicsinye ideiglenes befogadónál vannak. De nagyon sürgősen gazdit keresünk nekik, mert most egy kóbor cica család (anya és négy kölyke) várna ideiglenes befogadásra, addig őket nincs hová elhelyezni, míg a másik hely fel nem szabadul.
Az anya teknőctarka mintás hófehér zoknikkal és hófehér gallérral, végtelenül szelíd és barátságos cica. A kicsik közül a hófehér és az egyik ezüstszürke/fekete-fehér kisfiú a harmadik pedig kislány cica. Nagyon-nagyon játékosak egymással és az ember játszóbaráttal is. Szobatiszták! Az első pillanattól kezdve még a kicsik is az alomra mentek vécézni!
A legideálisabb az lenne, ha az anya kicsinyeivel egy örökbefogadóhoz kerülne, de már az is nagyon jó lenne, ha egy kicsi cica maradhatna az anyukájával.

SZÓVAL KÉRÜNK MINDEN KEDVES ÁLLATBARÁTOT, AKI SZERETNE SEGÍTENI AZZAL, HOGY CSALÁDTAGKÉNT ÖRÖKBE FOGADNÁ VALAMELYIK KICSIT, VAGY AZ ANYÁT EGY-EGY KICSINYÉVEL, HÍVJA A KÖVETKEZŐ SZÁMOT: 36/414-893 vagy 20/333-6001 (Ani néni).

Köszönjük!

Cicamentő Baráti Kör, Eger

http://cicamentok.info

p6200018w080622.jpg

p6200010080622.JPG p6200011080622.JPG p6200012080622.JPG

Írj egy kommentet