Törvény védheti a prémes állatokat!

Alapítványunk aláírásgyűjtési akcióval összekötött kampányt indított a prémes állatok sorozatos legyilkolásának betiltásáért. A petíciót Gusztos Péter képviselő úr, mint lelkes állatvédő és az állatvédelmi törvény egyik beterjesztője is aláírta.

A prémes állatok oltalmának érdekében elkészült az a törvénymódosítás-tervezet, amely feloldozhatja a magyarországi szőrmefarmokon szenvedő kisállatokat kiszolgáltatott sorsuk alól.

A törvénymódosítás-tervezetet Gusztos Péter képviselő úr 2008. május 19-ei nappal az SZDSZ frakció támogatásával a Parlament elé terjeszti, ezzel megtéve az első legnagyobb lépést afelé, hogy a prémes állatok végre szabadságot nyerjenek.

Ezen alkalomból a NÉGY MANCS Alapítvány a Fővárosi Állatkert segítségével sajtótájékoztatót szervez 2008. május 18-án 14.00 órai kezdettel a Fővárosi Állatkertben. A sajtótájékoztatón Gusztos Péter és a NÉGY MANCS munkatársa nyilatkozik a módosítás részleteiről. A rendezvény vendégeként Kovács Patrícia színésznőt is köszönthetjük, aki állatbarátként erkölcsileg is támogatja kampányunkat.

További információ:
Hegedűs Nikolett
marketingvezető

tel.: 302-4137, 06-20/207-4557

1 komment ehhez: “Törvény védheti a prémes állatokat!”

  1. talaltcica írta:

    http://www.stop.hu/articles/article.php?id=324105

    http://www.negy-mancs.hu/website/output.php?id=1144&idcontent=1971

    http://www.szdsz.hu/hu/szdsz/hirek/20080518gusztosallatvedelem

Írj egy kommentet