Nemcsak gazdit, ideiglenest is keresnék Bibinek

Ideiglenest – és végleges gazdit is persze – keresek Bíborkának.
9 kg-os – szerintem – pincserkeverék kislány. Nagyon okos, nagyon játékos, eleven, hámmal már szépen sétál, nagyon rövid idő alatt alkalmazkodik emberhez, másik kutyához.
Félénk és alázatos, és így 6 hónaposan abban a korban van, amikor a legjobban ragad rá a külvilágból minden. Pozitív, negatív egyaránt.

Oltásai megvannak, egészséges, féreghajtott. Ivartalanítását is szervezem lassacskán.
Szeretném, ha addig is családban lehetne, amíg végleges gazdit találok neki.

A története: Paksról hoztuk fel egy hónapja. Az előző gazdája bevágta egy zsákban a csomagtartóba és leadta Erzsikének azzal a felkiáltással, hogy túl sokat szaladgál, csináljon vele valamit, neki nem kell!
Egy héttel később mentünk el érte …
Most panziózik, de így nem neveli senki. A többi kutyától meg sok jót nem tanul.

Szóval ha tudtok valakit, aki bevállalná, jelentkezzen nálam. 500 Ft/nap összeget tudok neki fizetni, plusz a kajáját is.

Ha kertes házba menne, bombabiztos kerítésre van szükség, mert minden kicsi résen kibújik, nagy felfedező. Testalkata vékony, mászni ugyan nem mászik, de rajta kell tartani az embernek a szemét, annyi szent.
Lakásban jól elvan, éjszaka sem sírt (5 napig nálam volt), ha egyedül hagytuk, akkor sem. A szobatisztaságot gyorsan tanulta, a kutyapelust használta, de ez a folyamat persze most megszakadt, mert vissza kellett vinnem a panzióba.

A számom: 06-30-2073855

bibibujik080506w.jpg

bibibujik080506.jpg bibipeluson080506.jpg

Írj egy kommentet