Hatalmas kutyás show-ra vár téged a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány! – 2008. április 27.

Hatalmas kutyás show-ra vár téged a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány! Hogy megtaláld álmaid kutyáját, abban most kedvenc sztárjaid is segítenek! Április 27-én 13 órától a Happy Dog Kutyaiskolában (Budapest X. Hangár u. 2) nyolc szervezet kutyái várják, hogy gazdira találhassanak, miközben koncerteket is hallgathatsz és kutyás bemutatókban gyönyörködhetsz. Német juhászkutyák, boxerek, vizslák, spitzek, keverékkutyusok, rottweilerek, spanielek várják, hogy rájuk találjál! Örökbefogadott kutyáddal pedig akár be is nevezhetsz a mentett kutyák szépségversenyére, amelyet szintén a sztárokból álló zsüri bírál el.
Ha már nem tudsz kutyát örökbefogadni, akkor is köztünk van a helyed, hiszen Groovehouse, Falusi Mariann, Janicsák Veronika, Kovácsovics Fruzsina és más meglepetés koncertek, pazar kutyás bemutatók várnak!
Akikkel a rendezvényen már biztosan találkozhatsz: Falusi Mariann, Sváby András, Vujity Tvrtko, a Groovehouse, Beszeda Gábor, Janicsák Veronika, Kovácsovics Fruzsina.
És a lista napról napra bővül! Gyertek Ti is, bulizzunk egy jót a kutyákért!
Műsorvezető: Vujity Tvrtko.
Tehát ne feledd, április 27-én várnak kedvenc sztárjaid és a kutyák! (Eső esetén a rendezvényt május 11-én 13 órától tarjuk meg)

http://www.nemetjuhaszkutyamentes.eu/

Írj egy kommentet