MACSKAMENTA

Kedves MACSKA Barátok !

Sok cica tulajdonos és macska tenyésztő tudja, hogy a macskamenta (catnip, gyöngymenta) esszencia az aromaterápiához és gyógyteához is használatos növényi eredetű illat, amelyikre minden macska szíve vágyik. Ez az egyetlen természetes eredetű, a gyógynövény leveléből préselt illatanyag, amitől egy macska szinte euforikusan izgatott állapotba kerül. A növényből nyert eredeti, tiszta és természetes illóolaj tartalmazza a nepetalakton nevű anyagot amelyik arra ösztönzi a macskát, hogy játsszon, mozogjon és általában jól érezze magát.

A macskamenta esszencia remek eszköz lehet a macskák egészségmegőrző testmozgásra való ösztönzéséhez – anélkül, hogy az állat egyáltalán megerőltetné magát.

Ha macskájának a macskamenta esszenciával preparált, átitatott, illatosított játékot ad, elősegíti azt, hogy kedvence jó formában maradjon.

A macskamenta esszencia illata kiválóan használható a bútort kaparó, vagy más rossz szokásokkal rendelkező macskák helyes viselkedésre való tanításánál és tréningjénél.

A macskamenta (catnip, gyöngymenta) teljesen ártalmatlan és a hiedelmekkel ellentétben nem válik az állat függővé az aromával szemben !

WEB-BOLTunk termékei között több olyan játékszer megvásárolható amelyik macskamenta aromával átitatott.

Továbbá azoknak a macskatartóknak, akik már kipróbálták és megkedvelték a macskamentás játékokat, azoknak 10 ml-es üvegben utántöltésre alkalmas esszenciát is kínálunk.

Látogasson el a 4TAPPANCS WEB-BOLTba !

Jelenleg AKCIÓS termékünk:
SISAL LABDA + MACSKAMENTA játék szett

1 db Sisal labdal
1 üveg (10 ml) macskamenta esszencia
Most: 1.600 Ft !

WEB-BOLT: http://4tappancs.bolthely.hu

Üdvözlettel:
4TAPPANCS – TEAM
www.4tappancs.hu
info(kukac)4tappancs(pont)hu
T: +36 (06) 49-424059
M: +36 (06) 30-2929995

Írj egy kommentet