Gazdikereső perzsa cicák

1. Fiatal ivartalanított nőstény, kedves, embercentrikus, szobatiszta. Betegen és nagyon összecsomósodott szőrzettel találtam az utcán, már egészséges (gyógyulásig tartottam ketrecben), hamarosan meg lesz kozmetikázva. Lakásba, perzsához értőnek adom csak örökbe Budapest és vonzáskörzetében.

Elérhetőség: 06-30-4476492, jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

2. 9 éves törzskönyves ivartalanított kedves perzsa kandúr, gyermek születése miatt gazdái hasonló korú burma társával kidobták először a kertbe, majd az utcára is. A burma cica sajnos harapós a kertbe dobás óta… Lakásba fogadható örökbe Budapest és vonzáskörzetében, ha valaki ért a burmákhoz és megmentené őt is, akkor sürgősen jelentkezzen!

Érdeklődni: 06-30-4476492, jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

krem-perzsa2.jpg perzsa-heninel.JPG

4 hozzászólás ehhez: “Gazdikereső perzsa cicák”

  1. Garai Adrienn írta:

    Jajj,nagyon cuki cica!Úgy ceretnék egy ilyet!

  2. Sütőné Bagyin Zsuzsa írta:

    Én csak üzenni szeretnék Jutkának! Zsuzsa vagyok és Cukóról (most már Buci) annyit szeretnék mondani hogy sok-sok köszönettel tartozunk érte. Van 3 gyermekünk de ő lett a 4. Szivesen foglal helyet az asztalnál és szépen széken ülve nézi amig mi eszünk és utánna ő is kap.Csak az asztalfőn hajlandó ülni. Nem nyúlkál, nem kapkod. És csak akkor hajlandó enni a helyén amikor már mi befejeztük. Egy igazi kutya -lelkü hatalmas cicus. Nagyon jól érzi magát nálunk.Jövetelét csak a pálmáim bánják.Tényleng olyan mint egy igazi, eleven, minden rosszban benne lévő, vagány, szeretetre méltő, hízelgő cicus. Kiválasztotta magának az alvóhelyét,az én legnagyobb ruháskosaramat,amit kibéleltünk paplannal és kapott egy kispárnát is. És csak úgy alszik el, ha a feje a párnán van.A lépcsőkön trappol, és imád bebújni mindenkinek az ágya alá.Sajnos kimélő tápra kell fognunk (diéta) mert 7 kilos már. Imád enni, elveszi a puli kajáját is ha kevésnek érzi az övét! Úgyhogy etetés csak felügyelettel müködik. Az összes létező hálánk a tiéd ezért a tüneményért. Hová lehet küldeni adományt nektek? Írj egy címet az emailemre légyszi! Köszönet és hála Buciért Sütő család!

  3. Dezzie írta:

    És sajnos sok védőnő is a szívéhez kap, ha megtudja, macska van a házban, pedig semmivel nem jelent nagyobb veszélyt, mint egy nagyobb testvér. Tesztet kell végeztetni, hogy átesett-e már a toxoplazmózison, ha nem, kap injekciót és kész…
    Nem való az ilyennek gyerek, az biztos… Szép példát mutat neki a HŰSÉGRŐL…

  4. Cica írta:

    Az ilyen lelkiismeretlen, „ember”-nek mondott valamikre gyereket sem bíznék…

Írj egy kommentet