S.O.S.!!! KISÖREGNEK ESÉLYT KÉRÜNK AZ ÉLETRE!!!

  •   

S.O.S.!!! KISÖREGNEK ESÉLYT KÉRÜNK AZ ÉLETRE!!!
Sajnos FIV pozitív (macska AIDS)

KISÖREG (aki a neve ellenére NEM IS OLYAN ÖREG (!), kb. 6-10 éves lehet) ideiglenes befogadójánál vannak egészséges cicák is, ezért Kisöreget egyelőre a saját szobájában tartja, de sajnos sokáig családi és egyéb okok miatt nem tudja Őt vállalni. Ezért olyan (legalább ideiglenes) befogadót keresünk KISÖREG számára, aki fel tudja tuningolni, hogy ivartalanítani lehessen. Az anyagiakat álljuk, mind a kezelését, mind pedig az ivartalanítását illetően. Esetleg véglegesen be is fogadná… az lenne a legjobb!
(Az ilyen cicákat egykeként, lakásban lehet tartani, más állatfajra és emberre nem veszélyes, nem fertőző, csak a macskafélékre)

KISÖREG nagyon rövid idő alatt szépen megszokta a benti tartást! Macskaalomra is hamar rászokott!
Étvágya kitűnő!
Szófogadó!
Rendkívül bújós és hálás cica!

Kisöreg és két gyönyörű társa árván maradtak a beteg gazdi halála után és nagyon összeszoktak. Szerencsére a másik két cicának negatív lett a FIV (macska AIDS) és FELV (macskaleukózis) tesztje is. Őket is hirdetjük, nekik is gazdit keresünk (vértesztjüket és kombinált + leukózis elleni védőoltásukat szintén mi finanszíroztuk).

KISÖREG pontos életkorát nem tudjuk. Az orvos szerint kb. 6-8 éves, de max. 8-10 éves lehet (a kinti cicák többnek néznek ki, s kezdetben felkarolójuk sem tudta megítélni az életkorát).
Szeretetben, nyugodt környezetben még lehet jó néhány szép boldog éve!
A szeretetet kétségtelenül meghálálja! Hálás minden simogatásért, jó szóért és a benti melegért! S persze a finom falatokat sem veti meg 😉

Jelenlegi ideiglenes befogadója még február első felében ezt írta róla: “Már elég jól eszik, sokat pihen. Igaz, itt a szobában ugyan mit csinálna? Néha felugrik az asztalra, s kinéz a tetőtéri ablakon. Kint milyen szépen süt a nap .. . Ha megsimogatom a kis fejét, annyira hálásan nyújtogatja feljebb és feljebb a kezemhez a kis fejét! Amikor kint van a dobozból, akkor szeret utánam jönni, s a lábamnak dörgölőzni 🙂 Most kapja az Interferon vakcinát, ami az immunrendszerét próbálja stimulálni. Napi 3-szor egy egységet kell a szájába fecskendezni. Meglátjuk, hogy javul. Jó lenne neki igazi gazdi, mert vissza az üres házhoz nem lenne jó vinni, egyrészt, mert akkor nem gyógyul meg, másrészt a többieket is megfertőzheti.”

KISÖREG FIV betegsége akkor derült ki, amikor csúnya megfázás gyanújával orvoshoz vittük. Ez 2020. február elején, majdnem 2 hete volt. Akkor 2 hetes hatású antibiotikum injekciót, valamint néhány egyéb gyógyszert és antibiotikumot is kapott. Már Interferon immunerősítőt is kap napi 3 alkalommal. Az elmúlt kb. 4,5 hónapban 2 alkalommal is kapott féreghajtót, valamint parazita mentesítve lett. Kb. 1.5 hét után eljött végre a nap, amikor már alig tüsszög. Bár még folyik egy picit az orra, de korántsem olyan, mint volt. Reméljük, ez már a javulást jelenti! Lényeges javulás és megerősödés esetén a lakásban tartás miatt is javasolt az ivartalanítása, illetve az orvos által ajánlott védőoltás, mert az is megvédheti az immunrendszerét az egyéb fertőzésektől.

Csak a gazdijelölttel való személyes megismerkedés után és örökbeadási szerződéssel adjuk örökbe!

Albumja a Facebook-on (fotók és videó):
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2813037178754800&type=3

Érdeklődni az agárdi önkéntesünknél lehet:
Telefon: 06 30 990 2419 vagy
E-mail: s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com

Írj egy kommentet