Süket-néma néni elveszett Robi kutyusa!

Kérlek benneteket segítsetek! Ma egy öreg süket-néma néni a könnyeivel küszködve ezt a képet tartotta a kezében, amikor bekopogott a kozmetikám ablakán. Fogyatékossága miatt szinte teljesen lehetetlen neki a kutyus keresése.
Leírta nekem egy lapra, hogy január 3.-án miközben a betegszállító mentő elvitte, a kutyus elkóborolt, mert a mentősök nem zárták be a kaput!
Most engedték ki a kórházból és idősen, betegen elindult de fogalma sincsen, merre keresse! Annyira megsajnáltam, tudom az esély arra, hogy ez a kutyus még él, talán kevés, de hiszek abban, hogy csodák vannak!
A kutyusról amit leírtam, hogy 13 éves, kan, Robi a neve és Mátyásföldről tűnt el január 3-án délután 17-óra körül!
Azóta lehet, hogy valaki befogadta, akkor valószínűleg ott lehet valahol a környéken, de az is lehet, hogy állatmenhelyre vagy ne adj’ Isten sintértelepre került és onnan már örökbe adták, akkor viszont bárhová kerülhetett az országban! Tehát ha bárki tud a környékén egy azóta felbukkant hasonló kutyusról, az kérem jelentkezzen!
Kérlek benneteket, ha bárki bármit tud Robi kutyusról, vagy segítene nekem keresni, segítsetek!

Köszönöm!

hpim3984080305.JPG

2 hozzászólás ehhez: “Süket-néma néni elveszett Robi kutyusa!”

  1. talaltcica írta:

    Idézet a netboard-ról:

    „Voltam ma a süketnéma néninél, aki keresi a 13 éves kutyusát.
    A lányával beszéltem, aki azt mondta el, hogy a kutyus öreg volt , és meghalt. Teljesen megdöbbent, mikor elmondtam neki, hogy a néni keresi a kutyát, azt mondta, hogy még január elején meghalt a kutyus, és elszállíttatták a tetemet. A néni valószínűleg nem tudja felfogni, hogy nincs, beszél vele. A nénivel nem találkoztam. Ennyit tudtam meg.”

  2. Cat írta:

    KIEGÉSZÍTÉS: AKI EL TUDNA JÖNNI MÁRCIUS 10-ÉN, HÉTEN HÉTFŐN 10 ÓRÁTÓL A KÖRNYÉKRE – BP. XVI. KER. CSÖMÖR FELŐLI SZÉLE – KERESNI ROBIT VAGY SZEMTANÚKAT VELE KAPCSOLATBAN, AZ KÉRJÜK HÍVJA RÁCZ MARIANNT A 06-20-325-2827-ES SZÁMON!

Írj egy kommentet