Felhívás

Figyelem!!!

Mentett, ivartalanított, nem kézhez szokott (vagy szelíd, de idős, gazdára esélytelen) cicáknak gazdi, vagy csak egy nyugodt, biztonságos hely (akár lovarda, tanya, egyéb) kerestetik!

Nagy bajban vagyunk a kóborként befogott, nem kézhez szokott cicákkal, lévén, hogy őket nem lehet már örökbe adni; nem tudnak már bízni az emberben, vagy több idő kell, mire megbíznak. Jobb híján őket ivartalanítva vissza kell tennünk az utcára, ahol számtalan veszély leselkedik rájuk; rendszerint üldözik, mérgezik őket, és még sorolhatnám…
Ha nem is gazdi, egy nyugodt, biztonságos hely – legyen az tanya, lovarda stb. – KERESTETIK SZÁMUKRA, ahova SZIGORÚAN ivartalanítva, megjelölve, esetenként oltva elengedhetnénk őket!
EGERÉSZŐ MACSKÁNAK IS KIVÁLÓAK LENNÉNEK! Az se baj, ha kifejezetten senki se eteti őket, eddig is fenntartották magukat valahogy az utcán… Ami fontos, az a biztonságos környezet.
Egy ilyen lehetőség ezeknek a cicáknak az ESÉLYT JELENTENÉ AZ ÉLETRE!

Kérem, aki tudna ilyen cicát vállalni, vagy tud olyan ismerőséről, aki adna egy ilyen lehetőséget nekik, értesítsen!
A szállítás megoldható lenne.
Köszönöm a cicák nevében!
(Sajnos ez a felhívás örök aktuális, mert folyamatosan kerülnek hozzánk ilyen cicák is.: ( De néhányat olyan jó lenne megmenteni…)

Írj egy kommentet