Mentett, tüneményes Borisz

Mentett, tüneményes Borisz ivartalanítva, chipezve, oltva szerető gazdijára vár (örökbefogadási szerződéssel, benti tartásra)!

Boriszt, a képen látható nagyon édes, gyönyörű és rendkívül értelmes kb. 14-16 hetes ezüst-fehér kiskandúrt egy úttest kellős közepéről mentettem. Jól táplált és jól szocializált volt, az első pillanattól levakarhatatlanul bújt az emberhez, tehát valószínűleg „gazdás” macska volt, akit ilyen felelőtlenül tartottak – vagy ahogy az gyakran lenni szokott, szándékosan kidobtak…

Borisz baba egy tünemény. Az első pillanattól fogva, megállás nélkül kifejezi háláját a megmentésért, törődésért – dorombol, bújik, lételeme az emberrel való nagyon szoros kapcsolat. Kutyával, másik macskával is remekül érzi magát. És elképesztően játékos…

Bent van tartva, szobatiszta, az almot szépen használja.
Ivartalanítva, chipezve, 2x oltva, parazitamentesítve fogadható örökbe. Örülnék, ha másik macska, macskabarát kutya mellé kerülne, de ez nem feltétele az örökbeadásnak.

Kérem, csak olyan személy érdeklődjön utána, aki tisztában van vele, mivel jár egy gyerekmacska felnevelése, és élete végéig gondját viseli, társként, családtagként szereti majd!

3

1 komment ehhez: “Mentett, tüneményes Borisz”

  1. Ágnes írta:

    Borisz otthonra talált!
    Szerető gazdái lettünk, másik 2 cicánk mellett.

Írj egy kommentet