3 oltott, ivartalanított felnőtt cica együtt keres gazdit…

SOS új hely kell nekik!

3 cica (cicacsalád, a mama és két gyermeke) SOS új befogadóra vár az Elszánt Állatvédők szárnyai alatt… OLTVA, IVARTALANÍTVA vannak, együtt szeretnének maradni.
Sára (a mama) 9 éves, ébenfekete, gyönyörű pihe bundával, borostyán sárga szemekkel. Kis tömzsi, amolyan „de jól megtutujgatnálak” testalkatú, szelíd, emberszerető cica.
Két gyermeke: Bence és Kisszürke. Mindketten 7 évesek, cirmosak, jól táplált, gyönyörű cicák. Bence barátságos, bújós kandúr, Kisszürke lány cica, kicsit félősebb, de ha látja, hogy a többieket simogatják, akkor ő is felbátorodik.

A sztori sajnos a szokásos. A gazda eladta a házát, az új tulajdonosok 2 hónappal ezelőtt még azt ígérték, hogy persze, megtartják a macskákat, majd meggondolták magukat, mégsem kellenek a cicák, ami érthetetlen, hiszen erdő mellett jó az, ha van cica a háznál az egerek miatt. Kinti cicák, a fedett teraszon van kosaruk, olyan gazdát keresünk nekik, aki együtt fogadná be őket és vállalja az évenkénti oltásukat, etetésüket (örökbeadási szerződéssel).
A cicák jelenleg Nagykovácsiban vannak, de szállításukat megoldjuk.

Jelentkezni: 06/30/9215-290

CICACSALÁD-plakát

Írj egy kommentet