Fiatal mentett ivartalanított, oltott bűbájos kislány cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható kegyetlen „gazdája” által utcára kidobott, onnan macskamentők által megmentett tündéri és gyönyörű fiatal ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tricolor kislány cica. Soványan, éhesen sírt segítségre várva. Nem volt kérdéses, hogy jön velünk. Az első pillanattól fogva egy angyal, az őt ért sok rossz után is maximálisan bízik az emberben. Mindenhez és mindenkihez alkalmazkodik, nyugodt, csöndes, nagyon rendes, jó cica, aki minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, megmentésért. Szobatiszta, a lakást ismeri. Egyértelmű, hogy gazdás cica volt egykor, akit akkoriban még talán szerettek is… Nagyon szépen kikerekedett, szemmel láthatóan egészséges. Most már csak egy szuper, szerető gazdi kell neki, akiben nem kell többet csalódnia, akinél végre révbe érhet. Ki szeretné ezt a gyönyörű, tündéri Álom-cicát örökbefogadni?

A leendő gazdinak az ivartalanításra, védőoltások beadatására, chipezésre már nem lesz gondja, hiszen mindezt – a felelős macskamentés híveként – már elvégeztettük.

(Ne feledje: ha örökbefogad egy rossz sorsú cicát, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.

Érdeklődni: mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) – macskamentő –

1

2

Írj egy kommentet