Mentett, kb. 10 hetes oltott, ivartalanított, chipes tüneményes kiskandúr vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható macskamentők által testvérkéivel együtt utcáról megmentett hányatott sorsú, ivartalanított, oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kb. 10-12 hetes gyönyörű cirmos kiskandúr!

Egy kegyetlen embernek nem nevezett társunk miatt ő is és testvérei is sokat szenvedtek eddigi rövid kis életük alatt, az emberekbe vetett hite mégis töretlen – elképesztő, hogyan képesek bízni, szeretni annyi rossz után is!

Az első 1-2 napban még félt – ami a múltját tekintve maximálisan érthető is -, ám csodával határos módon pillanatok alatt megtört benne a jég és valami elképesztő dorombolással, bújással fejezte ki felénk háláját. Azóta is egy tünemény: nagyon ember-centrikus, bújós, játékos, egy igazi kincs. Bent van tartva, szobatiszta.

A felelős macskamentés híveként ivartalanítása, oltásainak beadatása, mikrochip behelyezése még a gondozásunkban megtörténik, így a leendő gazdinak ezekre az állatorvosi teendőkre már nem lesz gondja.

Szerető gazdijára vár tehát ez a jobb sorsra érdemes tündéri kisbaba!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, email-ben vegyük fel a kapcsolatot4

Érdeklődni: mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) – macskamentő –

1005512_10200705667508739_1833226947_n

Írj egy kommentet