Elveszett cica!

Sajnálatos módon a cica január 28-án hétfőn este elment itthonról és azóta nem láttuk.

Ő egy kinti-benti nagyon barátságos és ragaszkodó cica, Cirmi névre hallgat. Gyakran elment este, de pár óra múlva mindíg hazajött. A XX. ker. Virág Benedektől (itt lakunk mi) általában a Wesselényi, az Akácfa az Eperjes és Orsolya utca felé mehetett a házakon keresztül. Három év körüli ivartalanított kandúr. Egészségügyi problémái nincsenek, bár a jobb szeme picit mindíg könnyezik (nem feltűnő!) amivel az állatorvos sem nagyon tudott mit kezdeni.Oltva van.

Nyakörv mindíg volt rajta névvel telefonszámmal ellátva, de pechünkre az eltűnése előtti napon valahol leesett róla.Ez talán annak lehet fontos, aki azelőtt mindíg nyakörvvel látta.

Cirmos házicica, különös ismertetője annyi, hogy elöl a nyakánál van egy kis fehér folt- mint egy kis mellényke. Nagyon jól tartott, nem kövér de jól megtermett és ápolt cica.

Mi úgy plakátoltuk ki itt a környéken, hogy aki bármit tud róla hívjon. Ezalatt azt értettem, ha esetleg rossz a hír akkor is szeretném tudni, mert nincs annál rosszabb, mikor fogalma sincs az embernek, hogy mi történhetett a kedvencével… Sokszor előfordul, hogy egy cicát elkap egy kutya, amiről a gazdája persze tud, de aztán mélyen hallgat róla. Én ezt szeretném elkerülni, de közben reménykedünk, hogy nem így történt.

Előre is köszönöm a segítségét!

Telefonszámom: 06/30-2224065

dsc_0017w080203.jpg dsc_0033w080203.jpg

Írj egy kommentet