Elárvult idős vak spániel S.O.S. szerető új gazdát keres!

Ma kaptunk egy telefont a Fehérkereszt Egyesülettől. Egy idős néni meghalt hátrahagyva egy 12 éves, Fanny névre hallgató vak spaniját. (színét nem tudom megmondani). A néni két gyereke rázárta az ajtót a kutyusra és Felé sem néztek napokig. Szerencsére a szomszédok ezt észlelték, és a kutyust kiszabadították, magukhoz vették. Megfürdették, etetik, de náluk nem maradhat. Az egyik helyen van már egy kutyus, aki nem nézi jó szemmel az új jövevényt, a másik szomszéd (aki megkereste a Fehérkereszt Egyesületet) most esett át egy műtéten, ágyhoz kötött, őt is ellátják, így Fannyt már végképp nem tudná vállalni. A Fehérkereszt Egyesület úgy gondolja, egy ilyen kutyus menhelyen történő elszállásolása iszonyatos lelki sérülést okozna, ezért is kerestek meg minket, ezért nem is vállalták a kutyus elhelyezését.
Mivel jelenleg nálam 7 kutyus van (ebből 3-an szintén 10 év felett járnak), nehéz szívvel, de kénytelen vagyok nemet mondani. Úgy érzem, egy ilyen kislánynak nyugodtabb, több idővel rendelkező ideiglenes, esetleg végleges befogadóra van szüksége. Úgy gondolom, ennek a kislánynak már nincs más vágya, mint naponta néhány simi, étel és szeretet. Nem hiszem, hogy rombolna, rágna, vagy bármi csibészséget követne el. Egyszerűen szeretné megérdemelt nyugdíjas éveit valakinél szeretetben tölteni, ha már a sors nem engedte, hogy a Gazdija mellett tehesse meg.
Kérlek Benneteket, ha bárki érez magában egy kis erőt, próbáljon nekünk abban segíteni, hogy Fannyt elhozhassuk, mert ellenkező esetben elképzelésem sincs, mi fog történni Vele.
Tehát ideiglenes/végleges befogadót keresünk egy idős, nem látó kislánynak. Ha valaki ideiglenesen fogadná be, már az is nagy segítség, igyekeznénk Fannyt minden létező fórumon hirdetni/hirdettetni.

Ha bárki segítene nekünk, kérem hívja a 30 9983 947-es telefonszámot, vagy írjona szija(kukac)t-email(pont)hu címre.

Köszönettel:
Szilvásy Judit
Futrinka Egyesület – Spánielmentés

Írj egy kommentet