Gondoskodó gazdink keressük!

Gazdára találtak

Ezeknek a cicusoknak keresek gazdit, gazdikat. Még karácsonykor fogadtam be az anyát már nagy pocival. A picik 4 hetesek és bűbájosak. Februártól azonban külföldre utazom és sajnos nem tudom tovább istápolni őket.

125080126w.jpg

136080126w.jpg

8 hozzászólás ehhez: “Gondoskodó gazdink keressük!”

 1. Bea írta:

  Sziasztok!

  A hírdetés napján, mikor érdeklődtem e-mailben a cicák felől, ezt a választ kaptam!

  „3 kiscica van, 2 fiú és egy kislány, 2 sötét cirmos, és egy fehér apró mintával.
  Budapesti lakos vagyok” AZ alábbi telszámon tud utólérni: 06-70-245-35-26

  Üdv. Petra Fanni”

  Remélem tudtam segíteni! 🙂

 2. Cicagazdikeresô Társaság írta:

  Szeretném felhívni a kedves gazdijelöltek figyelmét arra, hogy ezek a cicák még nincsenek elválasztható korban! 4 hetesen még szopnak, nem esznek szilárd tápot, rá vannak szorulva az anyukájukra, vagy pedig a vállalkozó szellemü gazdinak kell ôket cicatejpótlóval etetni naponta 4x!! Ha ilyen korán elszakítják ôket az anyjuktól, nemcsak a szervezetük sínyli meg, de elmarad a szocializáció, ennek következtében vadul játszó, harapó, támadó macskája lesz, mert nem tanulja meg az anyjától és a tesóitól meddig lehet a játékban elmenni.
  Legkorábban 6, de inkább 8 hetesen lehet ôket elválasztani.

  Kedves befogadó, ha nem sikerül az egész családot együtt elhelyezni a kicsik 8 hetes koráig, keressen meg minket a macskamentok@t-online.hu vagy a 70/562-1032-es számon, igyekszünk segíteni.

 3. Rézművs Viktória írta:

  Helló! nem hiszem el hogy a cicák gazdija nem figyel fel azokra az emberekre akik tényleg szeretnék elvinni a cicákat!! én már az ég világon mindent megpróbáltam az email-címre is irtam! nem értem telefon szám mért nincs kiírva!!!!

 4. Boczor Ingrid írta:

  Szia!
  Elvitte már valaki a cicusokat?
  Mert ha nem, akkor igényt tartanánk egyikükre.
  Kérlek, ha lehet válaszolj, mert a gyerek megeszi az életemet a macsek miatt :-))!
  Köszönöm : Ingrid

 5. Buczkó Éva írta:

  Szia! Érdekelnének a cicák, és ezért szeretnék kérni egy telefonszámot. Köszi Évi

 6. Rézművs Viktória írta:

  Helló!!! nagyon édik a kis cicák! és érdeklődni szeretnék hogy van e még mert nagyon vágyunk egy édi kiscicára! Kérlek mihamarabb jelezz. Elérhetőségem: 0620/966-18-04 nagyon várom köszike!!

 7. Livi írta:

  Hello

  Tényleg nagyon édesek a cicák.
  Érdeklődnék hogy megvannak -e még? És földrajzilag hol találhatók, mert túl messzire sajnos nem tudok menni:( És meddig lehetne elhozni őket mivel pár nap múlva február.

  köszi

  livi

 8. Tóth Melinda írta:

  Szia!
  Nagyon édesek a cicusok, pont ilyet szeretnék. Légyszives küldj gyorsan bővebb infót mailen. Honnan, és mikor lehet elhozni őket. Hányan vannak? Én kettőt szeretnék, ha lehet.
  köszi: M.

Írj egy kommentet