Kutyatámadásból felépült cicus gazdát keres

Cirminek van gazdája, de az nem foglalkozott vele, így a kutyája kétszer is széttépte a szerencsétlent, aki így már 3 hónapja kórházban van. Még most is ruhát visel, hogy a hasi sebét ne nyalhassa le, de már csak 1 hét és vissza kellene mennie a felelőtlen gazdájához, de én ezt nem szeretném! Mellesleg a gazdi egyszer sem látogatta meg Cirmit a kórházban, egyszer küldött neki egy Darling kutyakonzervet…

Gyönyörű kék szemű fehér tappancsos cirmos lány cica, 3 éves, ivartalanítva Újpesten.

korhazas-cica_071204q.jpg

10 hozzászólás ehhez: “Kutyatámadásból felépült cicus gazdát keres”

  1. Bea írta:

    VALAKI TUD RÓLA FRISS INFÓT?

  2. talaltcica írta:

    szerintem, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, NEM kellene a gazdájának további esélyt adni. eljátszotta. ilyen egyszerű. ez hiányzik a törvényből.

  3. marhara írta:

    Sziasztok!

    Kérem az illetékest törölje ezt a hirdetést, mert nem szeretném, ha tovább bonyolódna a téma. Rengetegen hívtak, szélsőséges ötletekkel is, amelyekkel én már nem tudok egyetérteni. A gazda kijelentette, hogy nem adja senkinek a macskát. Szeretném, ha azt is figyelembe vennétek, hogy őt több helyről is jól megszólták, így esélyt kell adni neki, hogy megpróbálja helyrehozni a hibáját és felelős gazda lenni a jövőben. Szerintem esélyt lehet adni neki. Viszont nekem is és az állatorvosoknak is kellemtlen, hogy minket okolnak, pedig mi csak segítünk. Más macskák is keresnek gazdát rajtunk keresztül, de azokhoz nem írtunk ‘szívszorító’ sztorit, így azokra nem jelentkezett senki. Furcsa. Jó lenne, ha ők is találnának gazdát, mert a kutyatámadásos cicának legalább van gazdája, még ha olyan is amilyen, de nekik senkijük sincs.

  4. Cicagazdikeresô Társaság írta:

    Kedves Bea,
    ha úgy gondolod, Te tudnál elôrelépést elérni az ügyben, hívd fel a hirdetésben megadott számot és próbáld elintézni, hogy ne kerülhessen vissza a cica.
    Örülnénk ha sikerülne és vállalnánk az ideiglenes befogadását valamint gazdikeresését.

  5. Bea írta:

    Én biztos nem adnám neki oda!!!!
    Amilyen szép, biztos hamar lenne jobb gazdija!!!

  6. Bea írta:

    Biztos, hogy vissza kell adni a gazdinak????
    Mi van ha „véletlenül elszökne” ez a cica a rendelőből?

  7. Cicagazdikeresö Társaság írta:

    Szerintünk sem de azon túl, hogy beszéltünk a rendelövel és a közvetítö a gazdit próbálta meggyözni, sajnos nem sokat tehetünk 🙁

  8. talaltcica írta:

    szerintem meg nem kéne visszaadni a gazdájának. rossz a törvény.

  9. Cicagazdikeresô Társaság írta:

    Legfrissebb információim szerint az eredeti gazdája meggondolta magát és nem adja senkinek a cicát :S

  10. betti írta:

    Gyönyörű ez a cica!!! Nagyon szépek a szemei…

Írj egy kommentet