tiszaszentimrei kutyák

Tiszaszentimrén van egy anyakutya 8 kölyökkel, akik most 4 hónaposak. Egy idős ember házához fialtak, ő már többször szólt az önkormányzatnak, nem csináltak semmit, ezért a veje engem hívott fel a hét elején. 1 órás út tőlem, nagyon messze vannak. A kutyák most már a környéken lakók szemében is ellenségek, mindenki űzi őket, mert már kóborolnak mindenfelé. A kutya közepes testű, ennyit tudok, a kicsik is jó nagyok már, 4-5 hónaposak és termetre is közepesek lesznek.
Érdeklődni lehet
20/913-1521
20/359-4452

Miután kitettem a Facebookra a segítség kérést, eljutott a karcagi állatmentőkhöz és ők pár napja elmentek megnézni őket, de a 30 férőhelyen 80 kutyájuk van, befogadásban nem tudnak segíteni, fotókat pedig csak sötétben tudtak készíteni, így azok használhatatlanok.

A lány telefonszáma Karcagról:
30/525-0760, ő bővebb információt tud adni arról, hogy mikor érdemes menni befogni őket, mert esténként egy bizonyos helyen tartózkodnak. Szerencsére a kölykök barátságosak szerinte, könnyen befoghatóak, az anya már egy kicsit tart az emberektől, de elképzelhető, hogy hozzá is csak egy kis türelem és hozzáértés kell. Ő még a befogásukban is segítene.

Írj egy kommentet