Fikusz cica gazdát keres

Újabb cicának keresünk gazdát, segítségre lenne szükségünk. Fikusz cica 4 éves herélt kandúr, oltott állat. Eddig lakásban tartották, de a kisgyerekkel szembeni fétékenysége miatt agresszívvé vált, és a család kisgyermekeit támadja. Lakótelepen laknak, az udvari tartást nem tudják megoldani. Hátha találunk számára gazdit, aki tud gondoskodni róla.

Érdeklődni lehet: zoldov(kukac)citromail(pont)hu

cimg0003_071115w.jpg

2 hozzászólás ehhez: “Fikusz cica gazdát keres”

  1. tündi írta:

    Meglehetősen nehéz elmagyarázni egy 4 hónapos kisbabának, h ne csapkodjon maga körül és ne sírjon.Fikuszt nem altattatom el, mert az elaltatás számomra gyilkosság. Viszont az is felelőtlenség, ha nem vesszük figyelembe az állat igényeit, szerintem. Fikusz nem érezte jól magát már nálunk, a gyereksírástól rettegett – előbb elmenekült, később nekiment a bébihordóban/kiságyban fekvő kislányomnak. A cica saját kanapéval rendelkezett, a kedvenc táplálékát kapta, ölben volt, amikor lehetett, de amint felvettük a kislányt, ránkugrott, túrta kifelé a babát az ölünkből. Nem hiszem, hogy tovább kellene kínoznunk ezzel a cicát, ahogyan a gyermekeimet sem, bárhogy fáj az ő távozása, hiszen anyja helyett voltam anyja. (pont ebből fakad a problémánk most). a gazdi

  2. talaltcica írta:

    Gondolom, többet kellene foglalkozni a cicával, amikor ő akarja, és kevesebbet zaklatni, amikor ő nem akarja. Szerintem ilyen egyszerű. Ha jön, meg kell szeretgetni, ha nem, békén kell hagyni. És ezt a gyerekeknek is el kell magyarázni.
    Az egyébként pénzbírsággal büntetett elaltatás helyett mindig ezeket kell először átgondolni. A macska nem lesz magától agresszív, akkor sem, ha bent tartják. A bent vagy kint-bent tartásnak ebből a szempontból nincs jelentősége.

Írj egy kommentet