KUTYUSOK

KÉRLEK TITEKET, SEGÍTSETEK HIRDETNI, OTTHONT, VAGY LEGALÁBB IDEIGLENES BEFOGADÓT TALÁLNI EZEKNEK A KIS NYOMORULT KUTYUSOKNAK!?
TALÁN A KÉPEKEN NEM LÁTSZIK, DE AZ UTCÁN ÉLNEK GAZDÁJUKKAL EGYÜTT, EGY ROMOS HÁZ FALÁNAK TÖVÉBEN HÚZZÁK MEG MAGUKAT A SZEMÉT TETEJÉN. KOSZ, FERTŐ, ÜVEGDARABOK A RÉSZÜK, FOGALMUK SINCS ARRÓL, HOGY LEHETNE MÁSKÉ…PPEN IS ÉLNI. NINCSENEK OLTVA, FÉREGTELENÍTVE, TELJESEN VÉDTELENEK EBBEN A MOCSOKBAN. EGYIK KUTYUSNAK MÁR ALIG VAN SZŐRE, VITTÜNK NEKI PRAKTIKOT, DE VALÓSZÍNŰLEG ENNÉL TÖBBRE LENNE SZÜKSÉGE. KUTYAHÁZAT IS VITTÜNK A FELNŐTTEKNEK, ÉLELMET IS ADUNK AMENNYIT TUDUNK, DE A KICSIKET NEM TUDJUK ELHELYEZNI.
EGYSZERŰEN MEG FOGNAK HALNI. LESZÜLETTEK ERRE A TETVES VILÁGRA, NEM AKARTAK ŐK ITT LENNI, DE EZT SENKI NEM KÉRDEZTE TŐLÜK.
ANYA IS ÚGY NÉZ KI, AHOGY, NEKI IS SEGÍTSÉG KELLENE, A MÁSIK KUTYUS A FALRA LÁNCOLVA, A KÖLYKÖK MINDENFELE. CICÁBÓL IS AKAD PÁR, TEGNAP AZ UTOLSÓ ÓRÁJÁBAN VITTÜK IVARTALANÍTANI A VEMHES CICÁT, AKI NEM AZ EGYETLEN TERHES KÖZÖTTÜK. SZÜLETNEK, ÉS MEGHALNAK…. MINEK, MIÉRT?
KICSIK, VADAK, KOSZOSAK, EMBERI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK. NE HAGYJUK ŐKET ELVESZNI, AZÉRT, MERT NEM GYÖNYÖRŰSÉGES FAJTA TISZTA KUTYUSOK?!

KÖSZÖNÖM, HA SEGÍTETEK 1-1 KICSI ELHELYEZÉSÉBEN.
70-947-5914, 70-413-7360

Írj egy kommentet