Mázli és Lujzika új otthonát keresi SOS!

Hálás, kedves és bújós, puszit osztós Mázli és kölyke, Lujzika nagyon sürgősen keresik új otthonukat együtt vagy külön is.
Mázli egy nyíregyházi áruház parkolójában hozta világra a tél derekán Lujzikát. Onnan ideiglenes befogadóhoz kerültek, ahol kiderült, hogy Mázli szabadulóművész, de ha jól érzi magát, meghálál minden jó szót, simogatást. Mázlika nagyon bújós és ragaszkodó, nagyon tud szeretni és akkor millió pacsit és puszit osztogat. Szereti a labdát és az egyéb hurcolászható játékokat.
Lujzika pedig igazi virgonc kislány, nagyon játékos, édes ördögfióka. Mindketten túl vannak a féreghajtáson, egy kombinált oltással is rendelkeznek. Cicákat nem bántják, de kergetőzni szeretnének velük, gyerekekkel kitűnően viselkednek, egy rossz mozdulatuk nincs, ideális családi kutyusok lennének!!!!
Ideiglenes befogadójuktól örökbe fogadták őket együtt, de az új „gazdi” nem készült fel két kutyára, főleg nem rájuk. Segítsetek, hogy ne kelljen újra és újra költözködniük, ne kelljen folyamatos bizonytalanságban élniük! Annyira aranyos, hálás kutyusok, megérdemelnének már egy fix, gondos, igazi OTTHONT!!!!!
Szállításban segítünk mindenképpen!!!! (most Nyíregyházán vannak)

További képek itt: https://picasaweb.google.com/anita.toth/MazliEsLujzi#

Érdeklődni lehet:
leila88(kukac)freemail(pont)hu vagy
30-6035205 (Brigi)

Írj egy kommentet