RETTENETESEN S.O.S.!!!!!

RETTENETESEN S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!! A KUTYUST HOLNAP LEADJA A „KEDVES GAZDÁJA” AZ ILLATOSRA, AHONNAN FÉL ÉVE KIHOZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S. O. S. SEGÍTSÉG KELLENE ENNEK A TÜNDÉRI KISLEGÉNYNEK!!!
Adatok


1 komment ehhez: “RETTENETESEN S.O.S.!!!!!”

  1. Találtcica írta:

    Küldjétek kérlek ezer fele, Heni mentette, de nem maradhat ahol most van, nézzétek milyen kedves, értelmes, szép kölyök kutty… :(((

    Mázlika vagyok, gazdám 3-hetesen elhozott az illatos útról, cumisüvegből nevelt fel, ő lett az apukám, minden rezzenést figyeltem, minden kérését teljesítettem. Soha nem hordtam pórázt, mert annyira szerettem a gazdimat,hogy el nem hagytam egy pillanatra sem,minden vezényszavát teljesítettem,sok kutyás ámult is az én kis tudományomtól. De mint tudjuk, vannak rossz szülők és sajnos én is olyant kaptam. Gazdám rájött, hogy nem maradok olyan kicsi édes cumisüveges baba, mint mikor elhozott, elkezdtem nőni, most 7-hónapos vagyok, közepes testalkatom lesz. Átmenetileg elvitt egy néni, akinek van két fiú kutyája és sajnos vernek engem,ezért nem maradhatok itt sem, nagyon kérlek Titeket keressetek nekem egy új apukát vagy anyukát,nagyon tudok szeretni,én biztos nem hagylak el soha. Ha vasárnap estig nem találtok nekem senkit, valószínű életemet ott fejezem be ahonnét kihozott a régi gazdám……eutanázia…ezt nem akarom…segítség még gyerek vagyok. ÉLNI AKAROK!

    Az ideiglenes befogadóm neve Zsák Krisztina tel:06-30-502-9498
    Budapesten vagyok, a Havanna lakótelepen.

Írj egy kommentet