balassagyarmati cica

Cicaszerető Emberek
FIGYELEM

Keresem azt a Gazdit, aki nagyon tudna szeretni, mert sajnos kidobtak.
Jelenleg van egy szerető „befogadó” ember családom, de mivel már van több
cicájuk és kutyájuk, viszont nagyon kicsi az udvar és a kert, én már nem
férek el.
Sajnos az Ó Év szomorúan alakult számomra, mivel szilveszter éjjelén menekülnöm kellett. Ekkor tévedtem a befogadóimhoz, ahol elkeseredésemben elfoglaltam az Ő egyik cicájuk, nagyon szép házát. A jó meleg, védett lakhely üres volt, mivel a féltő gazdik saját cicáikat a petárdázók miatt egész éjszakára bevitték a lakásba.
Szerencsére nem kergettek el, sőt kaptam egy jó védetté alakított saját lakhelyet. Alaposan megvizsgálva befogadóim úgy látták, nem régen vagy nagyon megvertek, vagy autó ütött el, mivel hátsó lábaim alig mozogtak és medencém is furcsán deformálódott. Bundám csapzott, kócos, száraz volt már a sok éhségtől, fázástól. Az első napokban ideges, morgó, de mégis nagyon szeretetre vágyó voltam. A gazdik simogatását is nagyon várva, de gyanakodva fogadtam.
Pár nap alatt azonban gyökeresen változott minden. Mint a kép is tanúsítja, bundám kisimult kezd fényesedni már csak a cica társaimra, morgok, a gazdáimhoz bújok, hízelgek. Fájdalmaim is szinte megszűntek, bár mozgásom soha nem lesz már tökéletes.
Sajnos nem maradhatok, mivel nekik 4 saját régi cicájuk van és a szomszédok is haragszanak miattunk, befogadott elődeim közül többet meg is mérgeztek.
Nagyon nem szeretnék erre a sorsra jutni.
Kérlek Titeket, akinek kellenék, az jelentkezzen értem mielőbb. Jó lenne szobacicának lenni, mivel nagyon vágyom a biztonságra, ezért a mostani házacskámból is csak akkor jövök ki, ha a gazdijaim ott vannak velem és vigyáznak rám. Emellett maradandó mozgáskorlátozottságom miatt a jövőben menekülni is nehezen tudnék a kinti szabad élet nehézségei elől.
Sajnos, ha nem kellek senkinek, akkor elvisznek állatmenhelyre, de én jobban szeretnék egy igazi ember családot.

KÉRLEK, GYERE ÉRTEM MIELŐBB, NAGYON MEG FOGOM HÁLÁLNI!!!

Telefonszám: 06/20 459 82 15

UI.: Majdnem elfelejtettem mondani, fiú cica vagyok és a befogadóim Szilveszternek neveztek el.


1 komment ehhez: “balassagyarmati cica”

  1. Hajni írta:

    Szia!Nagyon szép a cica, kár hogy olyan messze vagytok 🙁
    Hajni.Debrecen

Írj egy kommentet