Mici – a megúnt Karácsonyi ajándék

Pár napja Karácsony után ezt a fiatal lánycicát (kb 4-5 hónapos) bedobták hozzánk, Micikének kereszteltük el, nagyon játékos és szelíd. Egy kis simogatásért tényleg mindent megtesz, állandóan feldobja magát még a hideg hóban is. Ha valaki egy igazán kedves, szerető, hálás cicára vágyik, akkor Micike számára a tökéletes társ. Tudom kicsit koszos ezeken a képeken, de már megfürdettük 🙂

Szerencsére nem sovány, szép vastag bundája van és egészségesnek tűnik. Mindent megeszik amit csak elé rakunk a tésztától mindenféle ételmaradékig!

Amennyiben valakit érdekelne Micike írjon vagy hívjon nyugodtan bármikor!
(0670/500-9227 vagy
kiss.linda84(kukac)gmail(pont)com)

A dolog sürgős lenne, mert mi nemsokára elköltözünk és Micit már nem tudjuk magunkkal vinni. Mivel nagyon hideg van esténként az egyik cicám fa cicaházát kiraktuk neki és kibéleltük, nagyon szeret benne lenni és így már nem is fázik, az új gazdinak ezt a cicaházat is szeretném felajánlani!

Menhelyre nem szeretnénk beadni, de ha az új lakónak kutyája lesz semmiképp nem maradhat a kertben, ezért ideiglenes befogadók jelentkezését is várom. Budapesten belül bárhova szívesen elviszem!


Írj egy kommentet