Karácsonyi reménykedés

Magánszemélyként lehetőségeinkhez képest próbálunk segíteni bajba jutott cicáknak, nemre, korra, állapotra való tekintet nélkül. Jelenleg van fél szemére megvakult de iszonyatos élni akarással megáldott cicánk, autoimmun beteg cicánk és fertőző betegségből felgyógyultak is.

Sajnos mostanra teljesen kifogytunk a száraztápból és alomból, a cicák napi gondozásához szükséges alapvető dolgokból.
Bármilyen kis összegű segítségért nagyon hálásak lennénk, ha a bizalom úgy nagyobb, akkor tárgyi adomány formájában is érkező segítségnek is nagyon örülnénk. Ha az jelent könnyebbséget akkor pl. levásárolható utalványt, netes táprendelést is nagyon megköszönnénk. De némi tisztítószernek, régi törölközőnek, ágyneműnek, megunt cicabújóknak, játékoknak is nagy hasznát tudjuk venni. Ilyesmikre sajnos már végképp nem jut az a cicák alapvető ellátása és az orvosi költségek kifizetése mellett.
Cicáink nem nagy igényűek, a legszerényebb minőségű tápot is szívesen fogyasztják és az olcsó alom ellen sincs kifogásuk.
Természetesen az a legnagyobb öröm számunkra, ha mentvényeink szerető gazdira találnak és ha közülük még néhányan karácsonykor már puha párnák között aludhatnának.

Ha valaki segíteni szeretne nekik, elérhetőségeink:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

Illetve kérésre szívesen adunk bankszámlaszámot.
Köszönjük szépen a cicák nevében!

2 hozzászólás ehhez: “Karácsonyi reménykedés”

 1. bendari-maczo judit írta:

  budapesten tünt el a 7kerületben hernäd utca
  sms ben lehet ertesiteni.06702189091
  segitsegüket köszönöm

 2. bendari-maczo judit írta:

  azert irok önöknek mert elveszet a cicäm fekete kb.5v6honapos fiu december elejetäjän szököt el szobatiszta cuki a neve aki megtalälja es viszahozza nekem jutalmat kap
  becsületeseget elöre is köszönöm

Írj egy kommentet