Franky cica gazdát keres S.O.S.

Franky 1 éves ivartalanított kandúr cicuska szerető gazdit keres. Nagyon bújós, szeretnivaló cica, gyönyörű tömött bundájú kandúr, talán nem csak házicica van benne. Alomra jár. Sajnos a gazdája megunta, így most sürgősen gazdira vár, mert jelenleg egy kennel lakója.

Sürgősen gazdit vagy ideiglenest keres, azonnal el kellene hoznom, én most maximum a kórházba tudnám visszavinni de nem hiszem hogy nem zakkanna meg tőle, igy hogy egyszer már onnan kikerült.

http://gallery.site.hu/u/szorpi/szorpi_001/szorpi_006/szorpi_006/

Telefon: 0670/3128671

franky_wp_071012.jpg

franky1_071012.jpg

5 hozzászólás ehhez: “Franky cica gazdát keres S.O.S.”

  1. talaltcica írta:

    én azt mondanám inkább, hogy türelmetlenek. tapasztalatom szerint elég ritka, ha egy cica kezelhetősége és „rosszalkodása” már az elején arányban van egymással. aki még kezdő, az elég sok idegesítő dolgot találhat egy cicában, főleg, ha nem szán elég időt a törődésre, és legfőként, ha a cica már „megjárta a hadak útját”, azaz kóbor cica volt, alapvetően fél az emberektől, vagy váltogatta a lakhelyét, elvesztette megszokott környezetét stb.
    szóval türelem kell, kitartás, és tolerancia. és akkor jönnek majd a kellemesebb tapasztalatok.
    annyi csak a lényeg, hogy a cicákat lehetőleg nem kellene terhelni újabb ide-oda rángatással. csak ennyi.

  2. Cicagazdikereső Társaság írta:

    Dorka szerint Franky „büdös, minden szőrös tőle és állandóan nyávog”. Hihetetlen, hogy még mindig vannak ilyen felelőtlen emberek, akik nem gondolnak bele, mennyire rosszat tesznek az állatnak, ha hirtelen hóbortból befogadják aztán visszapasszolják. Ráadásul ilyen indokokkal! Egyszerűen nem találok szavakat, mennyire fel vagyok háborodva!
    Az ég óvjon minket az ilyen gazdiktól…

  3. talaltcica írta:

    Franky sajnos ismét gazdát keres… Nem túl jó egy macskának, ha ide-oda rángatják, apatikussá válhat, hasmenése lehet tőle, szőrét hullathatja stb. Ezért kell nagyon jól meggondolni, hogy kell-e egy macska, mert bár kedves és dorombol, vannak egyesek részére kellemetlen tulajdonságai is, mint például SZŐRÖS és alomra jár, amit takarítani kell stb…

  4. Csáki Mónika írta:

    Igen Dorka! A tiéd lett, minden jót nektek!

  5. Dorka írta:

    Ez a gyönyörűség az enyém lesz, ha minden jól megy:)

Írj egy kommentet